Bonus uten innskudd – Gratis sportsbetting

Siden det finnes så mange forskjellige spillselskaper i dag er konkurransen mellom dem svært stor. For å tiltrekke nye kunder, samt holde på gamle kunder, gir derfor de fleste bookmakere bonuser. Dette kan være i form av velkomstbonuser, innskuddsbonuser eller andre bonuser. Noen spillselskaper gir også oddsbonuser uten at man trenger å gjøre innskudd. Så konkurranse mellom spillselskaper er en god ting for spillere.

En bonus uten innskudd kommer med mange fordeler, men også noen ulemper. Fordelene er at man kan spille helt uten risiko fordi man ikke bruker egne penger. I tillegg kan man teste ut bookmakeren og/eller spill uten å måtte ta pengene fra egen lomme. En av ulempene er at slike bonuser ofte er mye mindre.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Forskjellige bonuser

Om man ønsker en bonus eller ikke er helt valgfritt. Det finnes mange forskjellige former for bonuser. Bonuser er ikke bare for å tiltrekke nye spillere, men også for å få allerede eksisterende spillere til å bli. De mest normale er gjerne innskuddsbonuser hvor man for eksempel på 100 % på opptil 1000 kr, eller velkomstpakker som er en kombinasjon av gratisspinn og innskuddsbonus. På bettingsider derimot får man ikke gratisspinn da det ikke er noen plass man kan bruke disse på. Men man kan få for eksempel en oddsbonus. Dette tilbys både i form av innskuddsbonuser, men også bonuser hvor man ikke trenger å gjøre noen form for innskudd. I tillegg kan man få gratis spill, lojalitetsbonuser eller bonuser igjennom ulike kampanjer.

Hvilke bonuser kan man få uten innskudd?

Bonuser uten innskudd er som tidligere nevnt ofte mye mindre. Det vil si istedenfor at man får noen 1000 kr, vil man få kanskje mellom 50 kr til 500 kr. Denne typen får man ofte ved registrering eller gjennom ulike kampanjer. Bonusen kan bli brukt til å tippe på for eksempel liveodds og odds i sportsboken.

Man kan også få gratis spill som en bonus uten innskudd. Det vil si at en bonus uten innskudd er gratis sportsbetting. Her har bookmakeren ofte valgt ut en kamp eller turnering som du kan bruke gratis spillet på. Men noen ganger får man også velge selv. Dette varierer fra spillselskap til spillselskap. Spillere setter ofte pris på en slik type bonus. Og dersom du ser en bookmaker som tilbyr gratis spill, anbefaler vi at du tester det ut. Du kan nemlig da vedde på en kamp uten å måtte bruke egne penger! Gratisspill eller risikofrie spill får man ofte gjennom kampanjer som spillselskapet har.

Bonuser kan komme med krav

Dersom man får en bonus, uansett om det er ved å gjøre innskudd eller ikke, finnes det omtrent alltid krav som må oppfylles. De mest normale kravene er omsetningskrav. Det vil si at bonusen er nødt til å bli omsatt et spesifikt antall ganger før man kan gjøre uttak. Dersom man da vinner gevinster kan man ikke gjøre uttak før omsetningskravet er møtt. Et eksempel kan være at man får en bonus på 100 kr som må omsettes 20 ganger før uttak: 100*20 = 2000.

Andre krav kan være at bonusen må brukes innenfor en spesifikk periode. Om den ikke brukes innenfor tidsperioden, kan det være at man for eksempel mister den. Noen bonuser stiller også krav til minstebet.