NHL – Verdens aller beste og råeste ishockey liga!

National Hockey League, eller NHL, er verdens beste hockeyliga som spilles på andre siden av atlanteren. Ligaen består av 31 forskjellige lag hvor fire av dem er fra USA, mens de resterende er fra Canada. Det er her verdens beste ishockeyspillere samles for å konkurrere om Stanley Cup-pokalen. Montreal Canadiens er laget med fleste titler da de har vunnet hele 25 pokaler. NHL er en stengt liga. Det vil si at ingen av lagene kan rykke ut av serien. NHL er verdens aller beste og råeste ishockey liga

Det er veldig populært når det kommer til tipping på NHL. 82 kamper hver skal de forskjellige lagene gjennomgå før sluttspillet. Dette gir enorme muligheter for deg som liker å bette på odds på ligaen. Med så mange kamper er det mye forskjellige man kan tippe på. Til og med det laget som vinner serien må gå gjennom mange i en sesong, som pleier å være mellom 15-30 tap.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Få mer ut av din tipping under NHL

Presis som generelt i betting på ishocky er det vanlig å spille Money Line hvor resultatet ikke regnes etter ordinær tid, men istedenfor etter overtid og eventuelle straffer. Noen liker likevel å spille på det som heter 1X2 ettersom man får høye odds på seier når det kun gjelder ordinær tid. Husk å sjekke kampspillet, slik at du ikke tror at du spiller resultat etter overtid og deretter får et sjokk når du har tapt etter uavgjort.

I NHL telles de to spillerne som spiller ved mål som framspillere, noe som betyr at begge får assistansepoeng. Derfor er det ofte tre poeng som deles ut ved hvert mål noe som gjør at det er mange som liker å tippe på denne merknaden. Å spille på målscorer eller poengspillere er veldig populært i ishockey betting ettersom det også generelt blir mange mål under en kamp.

NHL – Verdens aller beste og råeste ishockey liga!

Slik lykkes du med ditt spill i NHL

Det spilles utrolig mange kamper hver sesong. Som sagt er det 82 grunnseriematcher per lag før man kommer til sluttspillet. Det gjør at det er et veldig intensivt spillskjema med kamper i prinsipp hver dag som du kan tippe på odds på. Ettersom ligaen inneholder lag fra hele USA og Canada kan det bli veldig lange reisetider, noe som selvsagt også kan påvirke spillernes og lagenes presentasjoner.

Gjennom å ha kontroll på lagenes spilleskjema, form og statistikker har du en større sjanse med å lykkes når du better på NHL. For eksempel at Los Angeles King skal spille en bortekamp i Vancouver, noe som er en reisetid på rundt 8 timer. Før det har de hatt et tøft derby mot Las Vegas, og til tross at de vanligvis vinner mot Vancouver, gjør forholdene det tøft for Kings. På denne måten kan det være bra for deg å ha en oversikt og forutsetningene, samt svakheten og styrkene. Dersom du kjenner til dette har du mye bedre sjanser for å lykkes når du tipper. Det er mye forskjellig som kan påvirke hvordan kampene avgjøres.