Risikofritt spill – Unngå å tape penger når du spiller

Alle som spiller enten det er på sport eller casinospill vet at det er risiko forbundet med dette og at man risikerer å tape de pengene man bruker. I alle fall bør alle være klar over dette og spille etter økonomisk evne og sette grenser for spillingen. De færreste blir rike av det og holder på med det for spenningens og underholdningens skyld. Likevel drømmer mange om den store gevinsten og derfor risikerer man å tape egne penger for å kunne oppfylle drømmen.

For de fleste ender det med mindre gevinster og drømmen om den store premien, men det finnes måter å jakte denne på uten at man tar noen økonomisk risiko. For godt til å være sant tenker sikkert mange, men nei det er det ikke. Innenfor sportsbetting går det faktisk an å spille helt uten personlig risiko. Hvor all risiko ligger hos bookmakeren. For den som ikke liker å tape pengene er dette en helt fantastisk mulighet. Det man benytter når man plasserer veddemål på sport kalles for risikofrie spill

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Hva er et risikofritt spill?

Risikofritt spill, unngå å tape penger når du spiller. Mens gode tilbud som gratisspill og oddsbonuser som oftest krever at man setter inn penger på kontoen sin for å kunne motta dem, er det ikke nødvendigvis slik med risikofrie spill. For å benytte seg av et slikt tilbud holder det med at man har nok penger på kontoen til å plassere det risikofrie spillet. Det betyr også at man kan bruke bonuspenger til dette. Så kan man selvsagt innvende at man har satt inn penger tidligere for å ha det eller en sportsbonus på kontoen, men det er egentlig av mindre interesse om et tilbud om et risikofritt spill dukker opp.

Risikofrie spill dukker gjerne opp hos bettingselskapene som Betsson, i forbindelse med en spesiell idrettsbegivenhet. Det kan være en landskamp i hockey, en stor boksekamp eller en finale i Champions League. Det man da får er et tilbud om å spille for en viss sum på bookmakerens risiko. Ja, det fungerer faktisk sånn at man ikke risikerer å tape pengene. Om man får tilbud om å spille på en landskamp for typisk 300 til 400 kroner, og denne kampen ikke ender slik som man spilte på, så får man innsatsen tilbake fra bettingselskapet. 

Med andre ord så får man det man spilte for tilbake fra bookmakeren om det konkrete oddsspillet ender med tape. Det eneste som kreves er at man bruker egne penger for å plassere spillet siden dette er et risikofritt spill og ikke et gratisspill, men når det først er plassert er det bare å sette seg godt til rette i godstolen og nyte sporten uten å bekymre seg over risikoen forbundet med spillet. Den ligger helt og holdent hos bookmakeren. Om man benytter seg av et risikofritt spill til en verdi av 350 kroner på en sportsbegivenhet og dette ikke ender med det utfallet man satset på, så tilbakeføres innsatsen på 350 kroner umiddelbart fra bookmakere og inn på oddsspillerens konto.

spillselskaper med bonuser

Vilkår og betingelser for et risikofritt spill

Selv om bookmakerne frister med risikofrie spill i forbindelse med enkelte sportsbegivenheter så er det ikke for å være snille og la spillerne få prøve lykken risikofritt. De gjør det på grunn av den harde konkurransen mellom bettingselskapene. Derfor er det visse vilkår knyttet til dem. For det første så må man ha nok penger eller bonuspenger på spillekontoen til å kunne plassere spillet. Og det må plasseres i sin helhet på et spill. Mest sannsynlig må det også være et enkeltspill og ikke et systemspill. 

Hvis man bruker bonuspenger til å plassere det risikofrie spillet, så endrer det ikke noe av de opprinnelige bonusbetingelsene uansett om spillet ender med tap eller suksess. Ender det med tap får man innsatsen tilbake og det opprinnelige omsetningskravet og minsteoddsen som bonusen hadde gjelder videre. Det samme skjer med gevinster fra bonuspenger brukt på risikofrie spill. 

Litt mer teknisk innfløkt blir det om man bruker egne penger på risikofrie spill. Taper man på spillet er det imidlertid enkelt, da får man innsatsen tilbake uten noen betingelser (stort sett). Ender spillet med suksess behandles premien på to måter. Innsatsen får man tilbake uten omsetningskrav. Derimot vil nettogevinsten få omsetningskrav til minsteodds. Årsaken til det er at etter at man har trukket innsatsen fra totalgevinsten så defineres nettogevinsten gjerne som bonuspenger. Hvor store omsetningskravene blir varierer, men de er sjelden tøffe. Er man heldig er de på kun en gang og garantert lavere enn for vanlige oddsbonuser. Det samme gjelder også for minsteoddsen, den vil nok også være i nedre del av skalaen sammenlignet med ordinære sportsbonuser.