De beste betting appene blant norske bookmakere

Å satse fra en mobiltelefon gir deg mye større frihet fordi du aldri er låst inn i en datamaskin. Fremfor alt er det viktig i betting-verdenen fordi du må tilpasse deg kampens starttid. Ved å finne de beste betting appene, kan du plassere odds akkurat der du vil. Hvis du for eksempel vil satse live, må du spille når kampen er i gang, og hvis du ikke er hjemme, er det viktig at du har gode mobilforhold for å fortsette å kunne plassere odds. Derfor investerer norske bookmakere i økende grad i å utvikle egne apper slik at du kan plassere et spill akkurat der du er.

     
BOOKMAKEREBonusBESØK Les mer
1

500% bonusT & C Apply

   
2
uberlucky betting

1000 NOKT & C Apply

   
3
Royal Panda odds betting

500 NOK gratisspillT & C Apply

   
4

3000 NOKT & C Apply

   
5

500 NOK gratisspillT & C Apply

   
6

100% bonus + 500 NOK gratisspillT & C Apply

   
7

250 NOK gratisspill til du vinnerT & C Apply

   
8

1000 NOKT & C Apply

   
9

500% bonusT & C Apply

   
10

1000 NOKT & C Apply

   

LeoVegas regnes vanligvis som nummer 1

Av alle appene fra bookmakere er det ingen som virkelig når nivået til LeoVegas. Det enorme bettingselskapet har siden lanseringen i 2012 vært dominerende når det gjelder å spille fra mobil. I dag har du ikke bare en app for betting, men også en livescore-app. Dette er helt perfekt fordi du kan sette et odds du vil ha i et bestemt marked. Når denne oddsen er oppfylt, vil du motta et varsel og kan plassere innsatsen. LeoVegas har forskjellige apper for forskjellige deler av sortimentet, og for de som elsker mobilbetting, er det sannsynligvis ikke noe bedre alternativ. Derfor kan vi varmt anbefale å spille med LeoVegas app hvis du ønsker en jevn spillopplevelse direkte fra mobiltelefonen eller nettbrettet. Bevis for hvor vellykket LeoVegas har vært med deres mobilbetting er at de har vunnet en rekke priser på den mest prestisjefylte gallaen i bransjen.

Betsson har også en veldig fin app

Betsson er også et bettingselskap som virkelig har etablert seg, og i dag er oddssiden en av verdens største. Dette merkes også på bookmakerens app, noe som blir satt pris på. Du kan ikke bare sette odds i appen før kampstart, men også oppdage alle live odds som Betsson tilbyr sine kunder. Det er hundrevis av kamper hver dag, og mange opplever større spenning når de satser live. Med Betsson er det også mulig å livestreame mye sport hver dag. Dette kan gjøres direkte i appen, noe som betyr at du kan sitte akkurat der du vil og se live sport i verdensklasse. Betsson har nådd toppen av en grunn, og deres mobile plattform har bidratt til fordelen.

Nordicbet – Nordisk sport i mobil

Mange norske spillere liker Nordicbet mye. Her er odds på lavere divisjoner, mens du også tilbyr gode odds på veldig mange sporter. Nordicbet har også en app som holder et høyt nivå. I appen kan du plassere odds uansett hvor du er, og dette gjelder både før og under kampen. Nordicbet er primært rettet mot nordiske spillere og har derfor et godt utvalg av norsk idrett. Du som vil ha en god app for å satse på Eliteserien eller andre innenlandske norske ligaer, vil derfor sette pris på Nordicbets fantastiske app.

De beste betting appene blant norske bookmakere

Hva skal være i en god spillapp?

De beste betting appene har ikke bare høye odds. Det er viktig at det også er en brukervennlig app. For oss er det viktig at det er enkelt å plassere innsatser og å navigere rundt mellom de forskjellige markedene og oddsen. Alle norske bettingselskaper tilbyr ekstremt mange kamper og enda flere markeder hver dag. For å enkelt kunne finne er det viktig å ha en app som fungerer smertefritt. I dag kan du gjøre det meste fra mobilen din som du kan fra datamaskinen hos bookmakere. Dette betyr å plassere odds live og før kampen, samt å plukke opp en oddsbonus. Motta en betting bonus i dag og se selv hvilken forskjell det vil gjøre i bettingen din.