Spillselskaper med Bitcoin og andre kryptovalutaer

Ingen kan ha sluppet unna trenden med Bitcoin og andre kryptovalutaer. Nordmenn kjøper stadig flere Bitcoins og andre varianter av den populære kryptovalutaen. Derfor har vi sett flere og flere spillselskaper i Norge som har begynt å tilby Bitcoin som betalingsmåte for de som vil sette inn penger. Mange velger å gjøre nettopp dette fordi betalingsmåten er veldig sikker og samtidig unngå bankgebyrer eller lignende. Alle som vil bruke Bitcoin hos en bookmaker, må først skaffe seg en Bitcoin Wallet. Det er navet som brukes til å kjøpe og selge Bitcoins. Hvis du har Bitcoins i lommeboken din, kan du bruke dem til å sette dem inn hos et spillselskap. Nå blir Bitcoins konvertert til norske kroner hos bookmakeren, og du kan begynne å spille.

     
BOOKMAKEREBonusBESØK Les mer
1

500% bonusT & C Apply

   
2
uberlucky betting

1000 NOKT & C Apply

   
3
Royal Panda odds betting

500 NOK gratisspillT & C Apply

   
4

3000 NOKT & C Apply

   
5

500 NOK gratisspillT & C Apply

   
6

100% bonus + 500 NOK gratisspillT & C Apply

   
7

250 NOK gratisspill til du vinnerT & C Apply

   
8

1000 NOKT & C Apply

   
9

500% bonusT & C Apply

   
10

1000 NOKT & C Apply

   

Hvorfor bruke Bitcoins med spillselskaper?

En av hovedårsakene til å bruke Bitcoin eller andre kryptovalutaer hos bookmakere er at alt er desentralisert. Det er ingen avhengighet av banker eller regjeringer, noe som betyr at du har full kontroll over saldoen din. En Bitcoin-konto kan ikke blokkeres, og kontoen din kan ikke fryses. Ikke bare det, å spille hos et Bitcoin spillselskap betyr at du kan sende verdipapirene direkte til kryptovalutaen uten at noen ser det. I tillegg er det helt gratis. Selv om det er andre betalingstjenester hos bookmakere som er gratis, er det ofte et gebyr fra banken. Det samme hvis du bruker en Ewallet, da de ofte tar et gebyr for uttak eller hvis du må overføre penger til bankkontoen din. Dette er ikke tilfelle med Bitcoin, da disse gebyrene ikke eksisterer.

Bitcoin er anonym og brukes over hele verden

Den norske staten er ikke spesielt glad i utenlandske bookmakere, ettersom det er monopol på odds, casino og spill i Norge. De hindrer de norske bankene i å samarbeide med spillselskapene. Derfor er det noen ganger komplisert med betalingsmåter hos bookmakere i Norge. Det kan til og med være vanskelig med norske kroner. Fordelen med Bitcoins er at det er en og samme valuta over hele verden. Dette betyr at det aldri er noen valutakurser eller lignende. I tillegg fungerer Bitcoin jevnt som en vare flere steder i verden, noe som er en annen fordel. Det vil være enkelt å enten lagre gevinstene dine eller bruke dem slik du ønsker. Ved å bruke Bitcoin unngår du også å betale skatt på gevinstene dine fordi det er helt anonymt.

Bitcoin og bonuser hos bookmakere

Norske spillere mottar gjerne en odds bonus når de registrerer seg hos et nytt bettingselskap. Dette er ikke så rart med tanke på at du får gratis penger å spille for, noe som betyr at risikoen reduseres samtidig som gevinstpotensialet øker. Hos norske bookmakere er det mange forskjellige oddsbonuser der innskuddsbonuser, boostede odds, risikofrie spill og free bets er de mest populære. Noen betalingsmåter er ikke tilgjengelige i forbindelse med oddsbonuser, men dette er ikke tilfelle med Bitcoin. Derfor kan du motta en bonus som vanlig og gjøre et innskudd med Bitcoin. Siden kryptovalutaen din blir konvertert til norske kroner i forbindelse med innskuddet ditt, er det ingen grunn til ikke å kunne motta en bonus.

Spillselskaper med Bitcoin og andre kryptovalutaer

Velg riktig Bitcoin bookmaker før du begynner

Alle som vil sette inn penger hos et spillselskap med Bitcoin, bør velge den rette. Ikke alle spillselskaper er like pålitelige, og det er viktig å sjekke dette. Vi anbefaler vanligvis norske spillere å velge bookmakere som er lisensiert fra Malta gjennom Malta Gaming Authority. Da kan du føle deg trygg i bettingen din på en helt annen måte enn om du for eksempel spiller med et oddsselskap lisensiert av Curacao.