Paysafecard – Gjør innskudd med en trygg metode!

Hvorfor gjøre det vanskelig, når du kan gjøre det enkelt? Paysafecard er et forhåndsbetalt kort som du kan bruke til å gjøre innskudd med, gjør innskudd med en trygg metode! De aller fleste bettingselskaper tilbyr muligheten til å benytte seg av denne metoden. Du får kjøpt kortet hos de aller fleste kiosker i Norge, i tillegg til noen matbutikker. Paysafecard er virkelig en metode vi anbefaler alle å teste ut. VI har her samlet en del relevant informasjon som du trenger når om PaysafeCard og hvordan det brukes til oddstipping.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Kan jeg bruke PaysafeCard dersom jeg ønsker å tippe?

Dersom du er en nordmann som liker å tippe på odds og betting på betting sider, så kan du absolutt bruke Paysafecard som en betalingsmetode. Det eneste er at du kun kan gjøre innskudd med det forhåndsbetalte kortet. Så dersom du ønsker å gjøre uttak på en eventuell gevinst, er du nødt til å benytte deg av en annen metode til dette.  I vår liste over bettingsider, har du muligheten til å bruke Paysafekort til å gjøre innskudd med.

Dersom du bor i Norge, har du muligheten til å kjøpe PaysafeCard på utsalgssteder som Narvesen, 7Eleven, en rekke bensinstasjoner og matbutikker som Kiwi. De fleste norske bettingsider gir deg muligheten til å benytte deg av denne betalingsmetoden. Blant annet Betsson og Betsafe!

Unngå problemer ved innskudd pga. norske myndigheter

En av de tingene som gjør at PaysafeCard er en glimrende metode å benytte seg av, er at du kan unngå problemer ved innskudd pga. norske myndigheter og strenge regler. Man banker blokkerer uttak og innskudd til bettingselskaper. Med PaysafeCard kan du enkelt gjøre innskudd uten at du støter på problemer.

Paysafecard er som tidligere nevnt et forhåndsbetalt kort og fungerer som en «voucher». Du slipper å oppgi kortdetaljer og bankopplysninger, samt personlig informasjon, når du bruker denne metoden til innskudd. Derfor er Paysafecard også den tryggeste betalingsmetoden å benytte sega v hos bettingsider.

Hvordan fungerer PaysafeCard?

Du kjøper kortet hos et utsalgssted i Norge som Narvesen, Coop, 7 Eleven. Du velger et av beløpene du ønsker, da for eksempel 50 kr, 100 kr, 250 kr, 500 kr eller 1000 kr. Når dette er gjort velger du bettingsiden du ønsker å «redeeme» kortet hos. Du går til kassereren på bettingsiden, velger Paysafecard som metode. Deretter følger du stegene som dukker opp. Her må du da oppgi en 16 sifret kode, akkurat som du skulle betalt med en Visa eller MasterCard.

Du kan selv velge om du ønsker å benytte deg av hele beløpet som er på kortet, eller om du kun ønsker å benytte deg av deler av det. Dersom du ikke bruker hele, kan du spare restbeløpet til senere.

Hva skiller Paysafecard fra andre bankkort?

Det som skiller PaysafeCard ut ifra Visa og MasterCard er at du ikke trenger å oppgi noen form for personlig informasjon. Kortet står ikke i ditt navn, og derfor trenger du ikke å bevise at det er ditt. Det eneste du må gjøre dersom bettingsiden ønsker å verifisere det, er å sende inn kvittering. Så husk å ta Vare på denne!

Koster det noe å bruke PaysafeCard?

Du må selvsagt betale for beløpet som du ønsker på kortet, og det høyeste beløpet som er, er 1000 kr. Du kan selvsagt kjøpe flere PaysafeCard, og bettingsider har en maksimal grense på 2500 kr per innskudd med det forhåndsbetalte kortet.

Det koster egentlig ikke noe ekstra å kjøpe et Paysafecard, men noen bensinstasjoner og kiosker tar 5 kr ekstra i gebyr per kort. Noen bettingselskaper tar også 2,5 % av innskuddsbeløpet når du gjør innskudd. Men dette er da noe sjeldnere.

Det forekommer et gebyr på 30 kroner dersom du kjøper kortet og ikke bruker det på over et år. Vi anbefaler derfor selvsagt at du bruker det før det har gått 12 måneder.

Er paysafecard trygt å bruke?

Sannsynligheten for at noen kan svindle deg eller misbruke ditt PaysafeCard er minimal, og eksisterer omtrent ikke. PaysafeCard er den tryggeste betalingsmetoden du finner på nett, nettopp fordi du ikke trenger å skrive inn dine egne bankdetaljer eller personlig informasjon. Du kan derfor tippe på odds og liveodds uten å måtte uroe deg for at informasjonen kommer på avveie.

Paysafecard – Gjør innskudd med en trygg metode!

Anbefaler vi å bruke PaysafeCard?

Vi anbefaler absolutt at du benytter deg av PaysafeCard som innskuddsmetode. Det er en sikker, rask og enkel løsning. Du har full oversikt over egen økonomi, og kan ikke bruke mer enn hva som er på kortet. Du slipper å oppgi personlig informasjon, og det er også svært enkelt å få tak i kortet. Prøv PaysafeCard i dag! Vi kan også anbefale at du tar en titt på e-lommebøker som et alternativ til uttaksmetode.