Amerikansk fotball – Betting med mange muligheter

 Er du en som liker amerikansk fotball? Uansett om du gjør det eller ikke så er amerikansk fotball den perfekte sporten for deg som liker å tippe på odds. Det finnes nemlig drøssevis av forskjellige ting man kan bette på, noe som gir deg flere alternativer. I tillegg har du mange spennende kamper å se frem til. Amerikansk fotball er en sport som er begynt å bli svært populær i Norge. Det er da også den mest populære sporten i Amerika. Betting på amerikansk fotball er betting med mange muligheter.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
3 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
4 1000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK

Odds på amerikansk fotball gjør kampen mer spennende

Det finnes mange forskjellige turneringer og mesterskaper man kan bette på når det kommer til amerikansk fotball. Den aller mest populære er under NFL-sesongen som da er Super Bowl. Dette er også den begivenheten som er den mest sette, og har derfor et gigantisk marked når det kommer til odds. Her snakker vi om 150 millioner mennesker fra hele verden.

Mange spiller på odds på amerikansk fotball nettopp for å gjøre kampen litt merk spennende. Men det finnes også mange som er svært seriøse innenfor oddsbetting på sporten. Men det er ikke den enkleste sporten å bette på, da det finnes mange forskjellige statestikker og variasjoner man må ta hensyn til.

Man har muligheten til å bette på for eksempel hvem som vinner, hvor mange poeng vinner laget klarer å få, hvor mange yards en spiller klarer å løpe og hvor mange fouls det blir under en kamp. Dette er bare noen av markedene det går an å bette på.

Tips til betting på amerikansk fotball

Som nevnt over er ikke amerikansk fotball den letteste sporten å tippe på odds på. Men dersom du er ny og ønsker å bette anbefaler vi først og fremst at du ser å kampene for å skjønne hva som skjer når og hvordan det skjer. I tillegg kan det være smart å lese seg opp på kampene før de starter og etter de er ferdig. Skader og lagoppstillinger kan også være avgjørende. Du har også muligheten til å følge tips fra eksperter og andre personer dersom du ikke helt vet hva du skal tippe på. Vi kan selvsagt ikke garantere at disse går inn, men sjansene er større.

Det å tippe på amerikansk fotball er ikke så mye annerledes enn å tippe på annen sport. Noe av det som skiller mest er at det finnes lang flere og mer statistikker her enn på andre idretter. Man kan finne statistikker på oimtrent alt. Sett deg derfor inn i idretten før du better.

Skal du tippe på amerikansk fotball og følge med på kampen samtidig, burde du være obs på at de fleste kampene går på natten. Men siden man kan streame kamper, og bruke mobilen til å tippe har du enkel tilgang.

Amerikansk fotball - Betting med mange muligheter

Finn en bettingside som tilbyr amerikansk fotball

Dersom du skal tippe på amerikansk fotball, må du selvsagt finne en side som tilbyr sporten. Siden idretten er svært populær, vil nok ikke det være særlig vanskelig. Dersom du vil teste ut betting på amerikansk fotball uten å bruke for mye av egne penger, anbefaler vi at du finner en betting side som tilbyr velkomstbonuser og andre odds bonuser.