Langrenn tipping – Betting på langrennski

Langrenn er definitivt den sporten Norge har vært den mest suksessrike i noensinne. Med hele 47 OL-gull i sporten og totalt 121 medaljer er ingen nasjon engang i nærheten av å å være nær. Blant norske spillere er dette også tydelig merkbart da langrenn etter fotball er den sporten det er mest populært å oddse på. Det er mange interessante markeder å oppdage om vinteren, og de med stor kunnskap kan slå oddsen, ettersom bettingselskapene ofte ikke har veldig god kontroll sammenlignet med visse andre idretter.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 1000 krT & C Apply Les mer BESØK
2 €50 freebetT & C Apply Les mer BESØK
3 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
4 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
5 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
6 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
7 1000 krT & C Apply Les mer BESØK
8 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK
9 1000 krT & C Apply Les mer BESØK
10 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK

De mest populære konkurransene i langrenn

Det er veldig mange arrangementer å oppdage for de som vil satse på langrenn. World Cup arrangeres hvert år for både menn og kvinner, og det er vanligvis mye norsk suksess. Under World Cup arrangeres også Tour de Ski, som har blitt et veldig populært arrangement blant skiløpere så vel som tilskuere og spillere. World Championship i langrenn arrangeres annethvert år. Det er VM i langrenn og i tillegg til langrenn, er det også konkurranser innen hopp og nordisk kombinasjon. Men det er ingen tvil om at langrenn får mest oppmerksomhet.

Men både World Cup og VM er ingenting sammenlignet med OL. Hvert fjerde år arrangeres vinter-OL, og det er nå det morsomste å satse. Det er i denne perioden det er flest tilgjengelige markeder samtidig som spenningen er større når det står mer på spill for deltakerne. Oppdag deg selv ved å satse på langrennski under et vinter-OL, og du vil forstå hvorfor.

Vanlige markeder for langrennsspill

Det er mange forskjellige markeder for langrenn å oppdage. Før et stort mesterskap er det mulig å plassere langsiktige spill. For eksempel kan du satse på hvem som vinner damenes 10 km eller herrenes 50 km. Men det er også mulig å satse på de enkelte deltakerne og hvor mange medaljer de vil ta. Du kan for eksempel satse på hvor mange gull Therese Johaug tar under vinter-OL eller hvem som tar flest medaljer fra de norske rytterne. I et enkelt løp er det enda flere markeder. Du kan blant annet satse på hvem som vinner løpet og hvem som kommer til å være blant topp 3 og dermed får en medalje. I langrenn er det først og fremst vinneren og toppen som er aktuelle, spesielt for de norske skiløperne. Det er også mulig å satse på om en verdensrekord blir brutt eller ikke.

Live betting på langrenn på bookmakere i Norge

Med liveodds på langrennski er det mulig å satse gjennom hele løpet til det er over. Det er ofte en enorm spenning i disse løpene, og det er derfor en sport som er utmerket for live betting. Spesielt med tanke på at løpene varer veldig lenge, og derfor er det ikke mange idretter som er mer optimalisert for livebetting. Spesielt når det er en stor turnering som OL eller verdensmesterskapet, vil det være mange markeder tilgjengelig. Hos norske bookmakere er mye av fokuset naturlig på de norske konkurrentene, men det er markeder for mye mer enn det. Live betting er noe flere og flere norske spillere gjør fordi de tror det gir mer spenning og action i spill.

Langrenn tipping - Betting på langrennski

Bruk en oddsbonus på langrenn akkurat nå 

Nye spillere til en bookmaker kan nesten alltid velge å motta en oddsbonus. Da venter en belønning på ditt første innskudd. Du kan bruke innskuddsbonusen din for langrenn og dermed få mer penger å spille for. Det er ikke bare en innskuddsbonus som er tilgjengelig. Hos norske bookmakere er det som regel ekstra spennende kampanjer når det er et viktig løp. De kan for eksempel være et løp i OL eller en finale i verdenscupsprinten. Jo større arrangementet er, jo flere tilbud er det vanligvis for norske spillere å være med på.