Basketball – Tipp på oddsen og dunk inn gevinster!

Liker du å spille eller se på basket? Hvorfor ikke gjøre kampen enda morsommere ved å tippe på oddsen på basketball for og dunke den rett inn? Basketball er ikke bare populært i land som USA. Selv om det ikke er en av de største sportene i Norge, er noen av oss nordmenn også interessert i sporten. Tipp på oddsen på basketball og dunk inn heftige gevinster!

Dersom man har en sport eller idrett man er svært interessert i, kan det osgå være lett å bli svært engasjert i kamper, turneringer osv. Dette får også mange til å bette på idretten. Og dette er ikke uten grunn. Tipper man på riktige odds etc. kan man vinne noen fine slanter med penger. Les videre for å få mer informasjon om hvordan man skal tippe på basketball.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Tippe på odds på basketball

Siden sporten er stort både i Amerika, enkelte middelhavsland, i tillegg til andre land, er det derfor en stort sport innenfor sportsbetting. I likhet med mange andre sporter finnes det derfor mange forskjellige ting man kan bette på. Blant annet kan man spillet på hvilket utfall det blir på enkeltkamper, turnerninger, ligaer og lignende. Man kan også bette om laget vinner hjemme, borte eller om det blir uavgjort. Hvem som scorer flest mål er også en normal ting å tippe på.

Når det kommer til enkeltkamper igjen, kan man spille på hvor mange poeng det blir, hvor mange poeng som scores av bortelaget eller av hjemmelaget. I tillegg kan man bette på om det endelige resultatet blir oddetall eller partall. Man kan også tippe på marginen på seieren etter overtid, eller ved halv- og fulltid. Ikke nok med det, man kan også bette på hvor mange poeng som blir scoret etter hver omgang, hvilken av lagene som vinner en spesifikk omgang. Utifra det som er nevnt over kan man se at det er mye forskjellig å bette på. Og det som er nevnt er i tillegg bare noen av dem.

Ulike ligaer man kan tippe på i Basketball

Som i de fleste andre sporter så finnes det et hav av kamper, turneringer og ligaer å tippe på. Når det kommer til basketball er NBA den aller størst, og gir igjen de fleste muligheten til å bette. Men det finnes også andre ligaer og turneringer som den spanske ACB League, nasjonale ligaer i Europa og NCAA. Norsk basketball derimot er det dessverre ikke så mange muligheter til å tippe på.

Basketball - Tipp på oddsen og dunk inn gevinster!

Man burde følge oddstips, råd og lese seg opp før man better

Uansett om man better på basketball eller andre sporter, burde man alltid lese seg opp på hvordan betting og odds fungerer. I tillegg burde man lese seg opp på ulike regler innenfor den spesifikke sporten og hva man kan tippe på. Dette er regel rett for å kunne spille mest mulig ansvarlig og spille uten for store tap. Og det er mye mer morsomt å tippe og spille dersom man vet hva man holder på med.

De fleste bettingsider gir ut oddstips og statistikker. Dersom man better ved å følge tips og statistikker er sjansen for å gå i økonomisk pluss høyere. Betting sider gir også ut fornuftig informasjon i forkant av en kamp eller turneringer som kan være lurt å se på.