Baseball betting – Gode odds på Baseball og MLB

I Norge er kulturen rundt baseball nesten fraværende, men i USA er den den største sporten av dem alle. Som et resultat har norske spillere i økende grad begynt å utforske sporten på norske oddssider. I tillegg er det to ligaer av norsk baseball organisert av Norges Softball og Baseballforbund. Selv om sporten aldri vil oppnå samme status som langrenn og fotball, er det organiserte spill som vokser seg større. Derfor vil du også merke at flere og flere markeder dukker opp på baseball betting hos norske bookmakere.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
3 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
4 1000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK

Baseball i Norge

I Norge er det to divisjoner av baseball som således arrangeres av de norske Softball og Baseballforbund. Det er ikke samme nivå som i USA, men det er noen større klubber. Drammen Loggers, Kristiansand Suns, Oslo Alligators og Oslo Pretenders er noen av de større klubbene i Norge.

Siden 1991 har Norgesmesterskapet i baseball blitt arrangert, og det har vært stor dominans fra Oslo Pretenders, som har vunnet 23 ganger. Oslo Rangers, Kristiansand Suns, ØHIL Royals og Bekkestua Dragons har også vunnet Norgesmesterskapet.

Du kan selvfølgelig satse på Norgesmesterskapet i baseball. Alle kamper er tilgjengelige med odds hos norske spillselskaper. Du kan plassere dine innsatser allerede før turneringen starter på hvem som vinner hele Norgesmesterskapet.

Baseball betting bettingspesialisten norge

MLB er verdens beste liga

I USA er baseball den største sporten, og den beste ligaen heter MLB, en forkortelse for Major League Baseball. Det er totalt 30 lag som kjemper om pokalen, hvor alle bortsett fra ett kommer fra USA. Lag nummer 30 er Toronto Blue Jays fra Canada. Teamet som har vunnet flest titler er New York Yankees med 27 mesterskapsgull. Alle som vil følge MLB  i løpet av sesongen har mange kamper å se frem til. Hvert lag spiller 162 kamper for sesongen før sluttspillet begynner. Av de 30 lagene som deltar i MLB, går ti rett til sluttspillet. Seks av disse går rett til kvartfinalen mens de fire lavere rangerte lag kjemper om to plasser i Wild Card-runden.

Sluttspillet blir deretter spilt i de beste av syv kamper helt til finalen, som har blitt kalt World Series. USA har en tendens til å kalle ligamestere verdensmestere selv om de er nasjonale ligaer. I Baseball er det imidlertid relativt berettiget fordi laget som vinner også er det beste laget i verden.

Odds før sesongstart på baseball

Allerede før sesongen starter er det langtidsspill tilgjengelig. Vist, ved NM er det relativt begrenset, men på MLB er det mange odds online før sesongstart. Start med å spille på laget du tror vil vinne hele sluttspillet eller den ordinære sesongen. Du kan også satse på spilleren som får flest Home Runs i løpet av sesongen, eller hvilket lag i en stat som når lengst i sluttspillet. Sats også på hvilket lag som ikke klarer å nå sluttspillet eller spilleren du tror vil vinne MVP-prisen. Lenge før sesongen starter er det mye å oppdage i å satse på MLB.

Populære markeder for MLB og baseball

En kamp i baseball kan ikke ende uavgjort. Hvis du skal satse på en kampvinner, har du derfor to alternativer i stedet for tre. Du kan også satse på hvor mange Home Runs det vil være under kampen, eller hvor mange inning en kamp inneholder. En inning er det samme som en omgang i fotball eller en periode i hockey.

Live betting på Baseball

En kamp i baseball inneholder ni innings, som alle varer i omtrent 20 minutter. Legg til at det også er en pause mellom hver inning. Dermed varer en kamp i 180 minutter + alle pauser, noe som betyr at en kamp vanligvis varer i minst tre timer, ofte betydelig lenger enn det. Dermed er det en sport det er interessant å følge med liveodds. Mange setter stor pris på live betting på baseball fordi de kan tenke gjennom sine spill i fred uten stress.

I andre idretter med mer handling kreves det mye raskere beslutninger. I baseball er tempoet lavere, noe som betyr at det aldri blir noe stress når du spiller dette. I stedet kan du satse live i flere timer på en kamp og plassere forskjellige markeder som ikke er tilgjengelige før kampstart.

Live stream på baseball

En annen fordel med å satse på Baseball er at du kan se kampene gratis med tippeselskapene. Hvis du har penger på spillkontoen din, kan du streame gratis sport hver dag hos norske bookmakere. MLB er en av ligaene som vanligvis er tilgjengelige. Hvis du ser et lite TV-ikon ved siden av kampen, betyr det vanligvis at det kan streames gratis.

Mange spillere velger å se kampene mens de satser live. Dette vil gjøre det lettere å analysere kampen og deretter satse, avhengig av hvordan du tror det vil gå videre. Kanskje ser du at en spiller ser veldig svak ut for dagen. Da kan du satse på at han ikke vil slå ballen på sine tre forsøk. En annen spiller kan se bra ut, og da kan du satse på at han får home run.

Baseball betting - Gode odds på Baseball og MLB

Motta en baseballbonus

Når du registrerer deg som kunde hos et spillselskap i Norge, har du nesten alltid sjansen til å motta en odds bonus. Alle spillselskaper som gir deg en klassisk innskuddsbonus, lar deg velge hva du skal bruke den til. Da kan du satse på baseball og dermed utforske sporten i fred. Med gratis penger slipper du å spille med samme risiko, men kan i stedet la spillesiden ta en del av risikoen. Hvis du er nybegynner på baseball betting, er det perfekt med en bonus, men selv proffene mottar vanligvis bonuser ettersom det gir mer penger å spille for.

Når det gjelder sluttspill i MLB og spesielt under World Series, er det vanligvis ekstra tilbud. Dette er risikofrie spill og boostede odds på visse kamper. Jo større kamp, ​​jo flere kampanjer er det vanligvis, og i finalen er det flest muligheter. Derfor bør du se ekstra hardt ut i disse periodene, da det er mye å hente for deg som spiller.