Bonusregler – Hva gjelder og hvilke vilkår kan man finne?

Som mange vet vil man ha sjansen til å kunne motta ulike bonuser, både som ny spiller og videre dersom man fortsetter å tippe på en bettingside. Man kan få velkomstbonuser, oddsbonuser, risikofrie spill og mye mer. Spillselskapet bruker bonuser som et lokketilbud for å trekke nye kunder, men også for å beholde gamle. De aller fleste liker bonuser, men det som kan være ulempen er at bonuser kommer ofte med mange krav. Det er ikke alltid like lett å forstå hva alt betyr. Så når det kommer til bonusregler, hva er det som egentlig gjelder og hvilke vilkår kan man finne? Vi har prøvd å lage en enkel oversikt for deg her.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Oddsbonuser og kampanjer kan komme i mange varianter

Som tidligere nevnt kan man få flere ulike bonuser. Det mest normale velkomsttilbudet man kan få på en bettingside er en bonus. Dette får man da gjerne etter registrering eller etter det første innskuddet man gjør. Hvor mye man får variere veldig. Dersom det er etter registrering får man ofte mellom 200-500 kr og etter innskudd er det ofte mellom 1000 og 2000 kr.

Det finnes også en annen bonustype som heter gratisspill. Den blir mer og mer vanlig i dag. Her får man da som oftest rundt 100 kr som kan brukes til ett eller to spill. Bettingselskaper gir også ut oddsbonuser og lignende i henhold til sportsbegivenheter. Her snakker vi da for eksempel om det er store turneringer, kamper og lignende. Man kan også sikre seg noe som heter risikofrie spill.

Krav kommer i ulike former

For å finne ut hvilke krav som stilles til bonusen må man lese den lille skriften, eller det som heter bonusvilkår. Det mest normale kravet som brukes er det som heter omsetningskrav. Detter er et krav på hvor mange ganger oddsbonusen, gratisspillet og lignende må omsettes før man kan gjøre uttak på eventuelle gevinster. Et annet krav som ofte stilles er det som heter minsteodds. Det vil si at bonusene må spilles til den minste oddsen som normalt sett ligger på mellom 1.50 og 2.00.

Når man gjør et innskudd for å få bonus, kan det også være at det kreves at man må gjøre et minimumsinnskudd for å kvalifisere seg til å få bonusen. Det kan i tillegg stilles krav til betalingsmetode for innskudd. Her snakker vi da ofte om e-lommebøker som gjør at man ikke får bonus dersom man brukes disse.

Andre krav som kan stilles kan være tidskrav. Det vil si at bonusen må hentes og/eller brukes før eller innenfor en spesifikk tidsperiode.

Bonusregler - Hva gjelder og hvilke vilkår kan man finne?

Les alltid bonusvilkårene og den lille skriften

Dersom man ønsker å benytte seg av et bonustilbud, uansett hvilken form, og ikke gjør det som kreves, kan det være at man mister bonusen eller i noen tilfeller mister eventuelle gevinster som er vunnet. Derfor burde du alltid, uansett bettingside, lese bonusvilkår. Dersom du ikke har kvalifisert deg til en bonus vil du ikke ha mulighet til å kunne klage på dette. Iallfall ikke i de fleste tilfeller. Grunnen til dette er da at bettingsiden har det på det rene ved at de har hatt det skriftlig.