Super Bowl betting – Beste odds på NFL

Etter verdensmesterskapet i fotball og OL er Super Bowl TV-begivenheten som tiltrekker flest seere i verden. Interessen for betting er også stor, og det er mye å oppdage for de som ønsker det. Med hundrevis av markeder på de fleste spillselskaper, kan du sette odds på mye moro. Det gjør det morsommere å følge kampen. Husk imidlertid at det tar litt Red Bull og kaffe å gjøre det gjennom natten, ettersom kampen avgjøres veldig sent på grunn av tidsforskjellen.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Vanlige markeder på Super Bowl

Ingen kamp på Amerikansk fotball har flere markeder enn Super Bowl. Du kan satse på hvilket lag du tror vil vinne kampen. Hvis oddsen er lav og på et av lagene, kan du alltid spille med et handicap. For eksempel skal et lag starte med en Touchdown-ulempe eller lignende. Da vil oddsen bli økt for deg. Flere bettingselskaper har også en bet builder i dag. Deretter kan du kombinere flere markeder fra Super Bowl på en og samme innsatskupong. Det gir deg muligheten til å øke oddsen enda mer, og er veldig vanlig for denne typen kamper.

Et annet alternativ er å spille i flere forskjellige markeder. For eksempel hvilket lag som vinner myntkastet og dermed får starte med kick-off. Du kan også satse på hvilket lag som tar timeout først eller hvilket lag som gjør det første touch downs i kampen. Det er vanligvis over 500 forskjellige markeder i mange bettingsellskaper.

Quarterback er i fokus i Super Bowl

Det handler nesten kun om Quarterbacks i Super Bowl. For eksempel kan det dreie seg om hvilken QB som vil være MVP for kampen. I nesten hver kamp i Super Bowl har det vinnende lagets quarterback også blitt kåret til kampens MVP. Dette betyr at du kan spille på QB du tror vil være MVP. Du kan også sette spillermarkeder på Super Bowl. Hvor mange touchdown-passeringer vil en QB gjøre, eller hvor mange yards vil han kaste. Velg et av alle tilgjengelige markeder.

Pausen og reklamene er også spennende

NFL finalen Super Bowl er så mye mer enn bare et kamp på amerikansk fotball. Det er alltid verdensartister som opptrer i pausen, og her har vi sett Michael Jackson, Bruce Springsteen og mange andre av de mest berømte sangerne eller gruppene i verden. Kommersielle pauser er også legendariske. Det koster mange millioner dollar å ha plass i Super Bowl, og mange selskaper lager spesielle annonser for Super Bowl alene. Dette har gjort hele arrangementet populært og ikke bare kampen.

Super Bowl betting - Beste odds på NFL

Bruk en oddsbonus på Super Bowl

Det er vanligvis mange online betting bonuser når Super Bowl nærmer seg. Nesten alle spillselskaper har en eller annen form for innskuddsbonus for nye kunder. I tillegg tilbyr mange reload bonuser å bruke på Super Bowl. Det samme gjelder risikofrie spill, gratisspill og boostede odds. Alle disse tre kampanjene er vanligvis ekstra aktive under Super Bowl. Dette betyr at det er mye å oppdage for deg som spiller når det gjelder oddsbonuser på arrangementet. En oddsbonus gir mer penger å spille for, noe som også betyr at risikoen din er betydelig mindre.

Super Bowl fra mobilen og nettbrettet Alle som vil plassere odds på Super Bowl fra mobiltelefonen, kan også gjøre det. Mange norske spillere prioriterer å spille fra mobiltelefonene i dag fordi det gir større frihet. For eksempel kan du velge å motta en bonus fra mobilen din og dermed plassere flere spill for mindre penger fra mobilenheten din. I dag er det mulig å spille fra en app eller en mobil nettleser, uansett hvilken kamp du satser på. Bruk derfor smarttelefonen eller nettbrettet til å satse på Super Bowl.