Valg av ny bettingside – hva burde du tenke over?

Dersom du er en erfaren better så vet du sikkert at det ikke alltid er lurt å kaste deg over det første og beste odds tilbudet du kan få. Odds bonuser er selvsagt noe som er viktig og som omtrent alle setter pris på, men man skal ikke glemme at det er andre ting som spiller inn og som er viktig. For eksempel er det mange bettingsider som har forskjellige typer kampanjer hvor du virkelig kan få noe igjen for pengene. I tillegg er det viktig å sjekke om betting siden har lisens og er regulerte slik at de følger regler. Vi anbefaler deg uansett å teste ut nye bettingsider, og grunnene til dette er mange. Så hva burde du tenke over ved valg av en ny bettingside?

Nye bettingsider er «up to date» i form av det ikke er noe som gir mening i å skape en ny bettingside med gammel teknologi. Vi skal her gå igjennom hvorfor vi anbefaler nettopp deg å benytte deg av en ny bettingside.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK
6 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK
7 1000 krT & C Apply Les mer BESØK
8 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK

Du kan få knall kampanjer og bonuser

Selvsagt spiller odds bonuser en rolle når man velger bettingsider. Man får helt enkelt noe ekstra å spille for og en ekstra vinnersjanse som man ikke hadde fra før. Nye betting sider kan ofte komme med bedre oddsbonuser og kampanjer enn allerede eksisterende, nettopp fordi de er nødt å tiltrekke nye tippere. Her kan man da nemlig få en klekkelig pen velkomst-oddsbonus.

Men det er ikke nødvendigvis velkomst-bonusen som er viktig når man skal tippe på odds eller livodds. Allerede eksisterende bookmakere, i tillegg til nye, har også ofte kampanjer hvor du kan få gratisspill, innskuddsbonuser og andre oddsbonuser. Det er ofte disse som har en betydning når man skal tippe.

Høye odds på en mengde kamper

En annen ting som er viktig ved valget av et nytt bettingselskap er at oddsen er bra. Det er nesten ikke poeng i å satse penger dersom oddsen er dårlig. Det finnes mange bettingsider som har kampanjer hvor de tilbyr høyere odds på enkelte kamper. På denne måten har du nemlig sjansen til å vinne en høyere sum penger dersom kupongen din sitter! Det er nemlig slike ting man burde se etter fordi man får mer ut av det i det lange løp. Få noe igjen for pengene dine!

Lisenser gir trygghet

Når man skal velge en ny bettingside er det selvsagt smart å se om bookmakeren faktisk driver lovlig. Dette gjør man ved å sjekke om bettingsiden har lisens. Dersom siden har lisens, vil man kunne finne logoen til lisensgiveren sammen med et lisensnummer.

Grunnen til at det er tryggere å tippe på en bettingside som har lisens er fordi bettingselskapet er nødt til å følge strenge regler. Lisensgiveren regulerer og overvåker at bettingsiden følger disse reglene. Lisensgiveren sørger for at personlig informasjon ikke havner på avveie, at ingen kan misbruke dine betalingsmetoder, at mindreårige ikke har tilgang til å bette og mye mer. I tillegg har du loven på din side slik at du alltid får utbetalt det du skal, så lenge du har fulgt alle reglene og vilkårene til bettingselskapet.

Du får alltid det siste nye hos på en ny bettingside

En av fordelen med å velge en ny bettingside er at du alltid får tilgang til det siste på markedet. Programvaren og plattformen er helt oppdatert og passer til de aller fleste enheter. På denne måten kan du ta med deg telefonen når du går på kamp og kan tippe samtidig på for eksempel live odds. Vi tørr å påstå at alle bettingsider i dag er tilgjengelig enten i form av app eller nettleser på telefonen. Så her vil du aldri gå glipp av sjansen til å tippe, og du slipper å stå i køer på butikken for å levere inn tippekupongen i siste liten. En annen ting som mange nye bettingselskaper tilbyr kundene sine er at du kan se sporten som du better på direkte hos bettingselskapet. Du slipper derfor å abonnere på dyre abonnementer for å kunne se kampen. Kan det bli mer handy?

Nye bettingsider gir også mange forskjellige nye funksjoner som man kan benytte seg. Dette er for eksempel funksjoner som forsikring som minimerer tap, cashout-funksjonen som gir det sjansen til å ta ut penger etter at du har tippet før kampen er ferdig. Det finnes en rekke funksjoner som kan være forskjellig fra bettingside til bettingside. Du kan lese mer om hva bookmakeren tilbyr inne på sidene deres.

Nye bettingsider har et stort utvalg sport

En annen ting å ta i betraktning når man skal velge et nytt bettingselskap er utvalget. I dag finner man omtrent alt av sport på nye bettingsider. Så uansett om du foretrekker fotball, eller om du ønsker å tippe på noe annet som basket, tennis, dart osv. vil du kunne finne dette. En annen type sport som har vokst noe helt enormt og som stadig blir mer og mer populært er e-sport. Nye bettingsider gir deg sjansen til å tippe på mange forskjellige turneringer innenfor mange forskjellige spill. Dersom du er ny til konseptet anbefaler vi deg å ta en titt under «e-sport» i vår meny. Der finner du en mengde informasjon som kan være nyttig på veien.

Men det er ikke bare utvalget sport som er relevant når man skal tippe. Hvilke markeder og grener er avgjørende. Noen liker for eksempel norsk fotball og Eliteserien, mens andre foretrekker VM eller Premier League. Det finnes også et hav av forskjellige ting man kan bette på, som for eksempel handicap, overtid og hvem som scorer.

Valg av ny bettingside – hva burde du tenke over?

De siste betalingsmetodene hos nye bettingsider

Det kommer også stadig flere former for betalingsmetoder man kan benytte seg av hos ulike bettingsider. Norge er et strengt land når det kommer til pengespill over nett, og derfor er det viktig å finne en bettingsiden hvor du faktisk får gjort uttak. De fleste norske spillere kan benytte seg av Visa og MasterCard, men i noen tilfeller blir uttaket sperret av banken fordi de ikke godtar at man får uttaket fra en bettingside. Derfor kan det være lurt å sjekke opp i ulike e-lommebøker for eksempel. Her finnes det mange alternativer som kan hjelpe deg på veien. En annen ting som også er kommet på markedet er betaling gjennom Bitcoin. Selv om dette er en betalingsmetode som ikke er superpopulær enda, så er det likevel en metode som er svært sikker å bruke.