Kampspill – Odds på UFC, boksing og mer

Norske spillere har blitt stadig mer bevisste på kampsport der boksing og MMA / UFC kan betraktes som de to virkelig store kategoriene. I andre deler av verden finnes det andre idretter som Sumo-bryting i Japan. Judo og bryting faller også inn under temaet som har blitt ekstremt populært i nyere tid. Nedenfor har vi valgt å samle våre norske favoritter når det kommer til spillselskaper som tilbyr spill på kampsport. Kom i gang med en bonus, så vil du legge merke til hvilken flott spillopplevelse som venter deg.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Flere kampsport med en bonus

For å få enda mer ut av å satse på kampsport, er det bra å motta en odds bonus. For eksempel kan du motta en innskuddsbonus og få dobbelt så mye å spille for. Hvis du vil utforske et spillselskaps utvalg av kampsport og se hva de tilbyr av odds på kampspill, er det en perfekt idé med en bonus. Norske spillere har i dag perfekte muligheter for bonuser, så vi håper du vil glede deg over spillselskapet du velger å motta en bonus hos. I alle fall er vi overbevist om at din spillopplevelse ikke vil bli verre av et velkomsttilbud.

UFC / MMA er veldig populær

I Norge har MMA og UFC blitt stadig mer verdsatt blant de brede massene. Tidligere var mange skeptiske til å kalle kampsport idrett, men i dag respekteres UFC i økende grad av den norske befolkningen. Mye av dette har å gjøre med at nordmenn har vår egen store stjerne i UFC: Emil Weber Meek er 31-åringen som har tatt landet med storm takket være sine prestasjoner i Welterweight. Trondheimssønnen som går under kallenavnet “Valhalla” har så langt i løpet av sin karriere vunnet ni av de 15 kampene han har deltatt i. Det har helt klart vært tap i de tre siste kampene mot Jake Matthews, Bartosz Fabinski og Kamaru Usman. Imidlertid har det vært jevne kamper der alle tre runder har måttet kuttes og alle tap har kommet etter avgjørelse.

Populære markeder på UFC / MMA

Boksning betting norge

Det desidert mest vanlige markedet på UFC er å spille på matchvinnere. Det betyr at du ganske enkelt setter et spill på hvem du tror vil vinne kampen, vanskeligere enn det trenger det ikke å være. Et annet populært marked er å satse på resultater, og da gjelder over / under antall runder. I UFC har en kamp tre runder i løpet av en kamp. Det betyr at du for eksempel kan spille over eller under 2,5 runder.

UFC har flere andre markeder som du kan prøve. Noen liker å satse hvilken måtei en fighter vil vinne. Er det gjennom KO eller TKO eller en annen måte? Vil seieren bestemmes av dommernes avgjørelse, og vil alle dommere beholde samme fighter som vinneren? I en kamp i UFC er det vanligvis over 100 forskjellige markeder der noen er mer populære enn andre. I de store tittelkampene er det mer spesifikke markeder, for eksempel hvem som får den første kampen eller hvor lang tid i kampen det tar før en vinner blir valgt. Antall markeder er mange på UFC, og det fortsetter å dukke opp enda mer.

Satser på boksing

Boksingen har gått samme vei som UFC og blitt akseptert av flertallet av norske husholdninger. Dette har mye å gjøre med Cecilia Brækhus, som har dominert kvinnelig boksing i lang tid. Hun har fått navnet The First Lady og hun er bare nummer 1 i boksing. I løpet av karrieren har Brækhus gått opp i ringen 36 ganger og vunnet alle ganger. Hun er den eneste kvinnen som har WBA, WBC, IBF og WBO titler på en og samme tid. Når Cecilia stiller til kamp ​​er interessen stor i Norge og det er mange alternativer å satse på.

Boksing betting og kickboksing skiller seg noe fra MMA i oppsettet. I MMA er UFC den store greien hvor alle kjemperne ønsker å dra. I boksing er det flere forskjellige ekvivalente organisasjoner, og derfor er det ekstra imponerende at noen som Cecilia har mer enn ett belte samtidig.

Populære markeder innen boksesatsing

Her igjen er vinneren av kampen det mest populære markedet, men det er langt flere alternativer enn det. Du kan satse på hvor mange runder det blir i en kamp, og hvordan en bokser vinner. Blir det på Knockout eller trenger en dommer å velge en vinner? Et morsomt, men usikkert marked innen boksing som vanligvis dukker opp når det er store spill som foregår, er hvilken bokser som får første hit.

Før du plasserer innsatsen din, er det smart å lese seg opp. En kamp skjer ikke så ofte da det kreves lang restitusjon etter en kamp. Derfor forekommer det ikke så ofte som bjeffingen i media kan antyde.

Sumobryting er annerledes, men morsomt

I Japan er sumobrytere like store som rockestjerner, og faktum er at nordmenn kan sette spill på sumobryting. I Japan arrangeres seks store “Honobasho” -arrangementer hvert år. Hatsu, Haru, Natsu, Nagoya, Aki og Kyüshü arrangeres annenhver måned fra januar til november.Arrangementene starter alltid på en søndag og varer i 15 dager. Bryterne går en kamp om dagen under konkurransene og i den første turneringen deltar deltakere fra de to høyeste divisjonene. For å kvalifisere seg til neste turnering kreves det flere seire enn tap i forrige turnering.

Kampspill - Odds på UFC, boksing og mer

Mer om sumobryting

Sumobryting er ikke et direkte fenomen i Norge, men i Japan kan statusen til sumobryting sammenlignes med rockestjerner. De med høyest status er de som har nådd den høyeste rangeringen, og den høyeste rangeringen er Yokozuna. Det er en rangering som er ekstremt vanskelig å nå, og siden 1639 er antall brytere som har nådd Yokozuna mindre enn 100. De som har oppnådd Yokozuna har et belte rundt livet som heter “Tsuna” som veier opp til 20 kilo.

Etter Yokuzuna følger Ozeki, som er den nest høyeste rangeringen og for dette krever 33 seire de siste tre turneringene. Ozeki er ikke permanent, for personen som har oppnådd denne statusen må fortsette å prestere for å opprettholde sin status. Totalt er det fire rangeringer som er verdt å nevne, hvor den tredje er Sekiwake og krever 30 seire i de siste turneringene. Den fjerde er Komusubi, og for dette krever det at en sumobryter vinner mer enn han taper under en turnering.