Liveoddsen

Det gikk ganske lang tid før Norsk Tipping startet med livebetting. Liveoddsen ble ikke lansert før i juni 2012. Imidlertid var timingen bra da Liveoddsen kom samtidig som fotball-EM ble avviklet. Dermed fikk det nye spillet en flying start i løpet av de ukene europamesterskapet varte. 

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Liveoddsen til Norsk Tipping

Som navnet indikerer er dette oddsspill mens kamper og andre idrettsbegivenheter pågår. Det innebærer at det er mange typer spill det kan plasseres odds på til enhver tid. Norsk Tipping har åpnet opp for livespill på flere idretter, men det er ishockey, handball og ikke minst fotball som dominerer. Imidlertid kan det også finnes livespill på tennis og friidrett. Liveoddsen tilbyr spill i sanntid og derfor kan oddsbetingelsene variere en del i løpet av tiden det kan spilles på en idrettshendelse. Mange av spillene på Liveoddsen avsluttes i løpet av en sportsbegivenhet, mens andre ikke gjør det før den aktuelle idrettsbegivenheten er ferdig. 

Liveoddsen tillater både enkeltspill og flere spill i kombinasjon på samme kupong, men en kombinasjon av flere spill på den samme sportsbegivenheten er ikke mulig. Det minste man kan spille for på Liveoddsen er 10 kroner. Spill over dette er selvsagt mulig, men alt spill må være i hele kroner. Det som er spennende med liveodds er at betingelsene hele tiden forandrer seg i takt med det som skjer på sportsarenaen, men det vil alltid være oddsen man plasserer spillet til som teller ved en eventuell utbetaling.  

Liveoddsen i praksis

Det er mange spillmuligheter på Liveoddsen, selv om de selvsagt ikke er like mange som på Langoddsen. Det enkleste å spille på er utfallet av en kamp, hvorvidt det blir uavgjort, hjemme- eller borteseier. Dette er akkurat som spill før kampen, men oddsbetingelsene kan være forskjellige siden de baserer seg på det som skjer på banen underveis i kampen. Det kan spilles på når det neste målet scores i kampen eller om det ikke blir flere scoringer. Det kan spille over/under, som er om det scores færre eller flere enn et spesifisert antall mål i kampen. I håndball kan man for eksempel spille på hvilket av de to lagene som scorer det femte, tiende eller femtende målet. 

Live spill på norske spillselskaper

Norsk Tipping har Ettklikksspill for at det skal være lett å spille på Liveoddsen. Det innebærer at man definerer et beløp man vil spille for hver gang, og dermed er det bare å velge sportsbegivenhet og plassere spillet i en og samme operasjon. Ved spill på Liveoddsen er det lagt inn en automatisk forsinkelse fordi oddsbetingelsene kan endre seg på grunn av det som skjer på idrettsarenaen. For å unngå denne problematikken og ikke få spillet godkjent siden det er blitt endrede odds, så kan man velge «Godta alle oddsendringer». Da blir spillet levert selv om det er blitt endrede oddsbetingelser i mellomtiden. Denne funksjonen er lett å deaktivere, men den må aktiveres hver gang man logger inn. Umiddelbart etter at resultatet av et spill er klart blir eventuelle gevinster overført til spillkontoen. Test også Langoddsen og Oddsbomben från norsk tipping!