Oddsbomben

Oddsbomben ble lansert i 2002. Dette er et daglig kombispill fra Norsk Tipping hvor det spilles på et utvalg av kamper i håndball, ishockey eller fotball. Dette er et oddsspill som kan gi klekkelige utbetalinger om man lykkes. Oddsrekorden på Oddsbomben er fra oktober 2003 med smått utrolige 444.650 i odds. 

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
3 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
4 1000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK

Oddsbomben i praksis

I Oddsbomben handler det om å tippe sluttresultatet av utvalgte kamper. I fotball er det tre kamper, mens det er to i ishockey og handball. Det handler om å tippe det nøyaktige sluttresultatet i mål, og ikke om den ender med uavgjort, hjemme- eller borteseier. For å vinne må man ha riktig på alle de utvalgte kampene. Det kan virke lettere å oppnå suksess i ishockey og handball, men samtidig er det gjerne flere mål i disse to idrettene og det gjør det vanskeligere å tippe riktig sluttresultat. Som sagt er det Oddsbomben hver dag, men ikke alltid i alle tre idrettene. Fotball finner man nok hver dag, men det kommer an på hvilke sportsbegivenheter som foregår. 

Det må velges minst et sluttresultat per kamp, men det er mulig å velge inntil ti alternativer per lag. Om man i det resterende bruker fotball som eksempel betyr det fra 0 til 9 mål. Antall valgte kombinasjoner i hver kamp blir multiplisert med hverandre for å komme frem til antall rekker. 1000 rekker er det maksimale. Hva et spill i Oddsbomben koster kommer an på rekkeprisen som ligger mellom 1 og 100 kroner. Man kan også benytte Lynspill hvor systemet velger kamper basert på valgt antall rekker mellom 16 og 486. Deretter bestemmer man rekkeprisen. På Oddsbomben er det ikke faste odds. Premiepotten er på 60% av den totale spillingen på hver oddsbombe. Oddsen kommer derfor an på hvor mange som spiller på en konkret kombinasjon. 

Oddsbomben med tre fotballkamper

Man kan tenke seg de tre fotballkampene Liverpool-Chelsea, Juventus-Roma og Rosenborg-Odd. Der kan man velge spill på resultatene 2-1, 3-1 og 4-2, altså seier til Liverpool, Juventus og Rosenborg. Dette blir en enkeltrekke og bruker man en rekkepris på 10 kroner koster spillet 10 kroner, mens en rekkepris på 100 kroner innebærer en innsats på 100 kroner. 

Odds og betting norge

Vil man minske risikoen og øke muligheten for suksess kan det spilles på flere sluttresultater. I Liverpool-kampen kan man velge 3-1 og 2-0. 3-0 og 2-1 kan tas med i Juventus-kampen og i Rosenborg-kampen kan man velge å ta med 3-2, 3-0 og 4-1. Dette tilsvarer et spill på 12 rekker (2*2*3=12) som man får ved å gange kombinasjonene fra alle de tre kampene. Spiller man for 10 kroner per rekke koster denne kupongen 120 kroner, mens en rekkepris på 100 kroner gir en totalinnsats på 1200 kroner.

Har man suksess med spill på riktig resultat i alle tre kampene så blir utbetalingen oddsen på denne kombinasjonen multiplisert med rekkeprisen. Seier til Liverpool, Juventus og Rosenborg på henholdsvis 2-1, 3-0 og 3-2 kan ha odds på 725,50. Spilte man med en rekkepris på 10 kroner gir det en utbetaling på 7255 kroner, mens en rekkepris på 100 kroner vil gi en premie på 72.550 kroner. Missa inte også liveoddsen og langoddsen!