Golf – En nervepirrende sport å tippe på

Golf er en sport i verdensklasse. Det er også en sport som det er mulig å tippe på odds på. Sporten ble utviklet på skotske sletter, og i dag finner man profesjonelle spillere som konkurrerer over hele verden i både mesterskaper og turneringer. Sporten idrettsutdøvere muligheten til å vinne millioner i pengepremier. Sporten kom også tilbake som en del av OL i 2016, noe den ikke hadde vært siden 1904 før det. Det er de små tingene i sporten som avgjør om en vinner eller ikke, hvor blant annet vind kan avgjøre om ballen går den veien man skal. Derfor er Golf en svært nervepirrende sport å tippe på.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Golf og oddstipping

Det å tippe på odds på golf kan være svært nervepirrende. Dersom proffene gjør et sleivslag, vil man tape hele innsatsen. Til og med vinden kan spille inn og være avgjørende. Det er kanskje dette som gjør sporten som innmari spennende, men også vanskelig å tippe på. Små marginer kan avgjøre alt.

Oddstipping på golf fungerer i bunn og grunn på samme vis som på andre sporter, hvor man da skal satse på et eller flere markeder. Her kan man da for eksempel satse på hvem som vinner. For at man i det hele tatt skal ha en sjanse til å vinne på oddsene man tipper på, er det svært viktig at man setter seg inn i sporte og de ulike oddsobjektene. Samtidig kan det være smart å finne ut hvor man får de beste oddsene slik at man får de beste utfallene dersom man vinner.

Odds på golf kan variere veldig fra bettingside til bettingside. Det er opp til bettingselskapet å sette så riktig odds som mulig, men når det kommer til golf kan dette være svært vanskelig.

Hvordan tippe på odds på golf

Golf er en idrett som fungerer svært rett frem i motsetning til andre sporter. Det finnes for eksempel ikke frispark, cornere, hjørnespark eller rødt/gult kort. Derfor er det svært vanlig at man tipper rett frem på hvem som vinner. Dette avhenger selvsagt av hvem som vinner. Oddsen på hvem som vinner i golf kan også være svært høy og ligger normalt sett på rundt 10.

Mange bettingseslakper gir deg også muligheten til å tippe på et litt sikrere valgalternativ. Det vil si at du kan for eksempel tippe på hvem som vinner av to stykker i turneringer. Dersom du virkelig ønsker å bette på et tryggere valg, kan du velge hvem som kommer på topp fem, topp eller topp ti. Setter man seg inn i sporten er det mulig å gjøre gode penger her. Man kan både tippe på liveodds og på vanlige odds.

Golf - En nervepirrende sport å tippe på

Ulike turneringer man kan bette på i golf

I likhet med mange andre sporter finnes det mange forskjellige turneringer man kan bette på. De fire største og mest populære turneringene er The Masters, PGA Championship, British Open og U.S Open. Disse blir også kalt for de fire «majors». The Masters regnes som den mest verdifulle. Og det er også i denne turneringen at Tiger Woods vant på et imponerende vis. Selv om det er små ting som kan avgjøre om man vinner på oddsen eller ikke, kan man under de store turneringene bruke disse som en del av strategien. Derfor er det svært viktig, som nevnt tidligere, at man setter seg inn i sporten.