Bandy betting – odds på bandy hos bookmakere

Norge har kanskje ikke verdens største interesse for bandy, men faktum er at det er mye å oppdage om bandy betting for de som liker gode odds. Sporten, som er en slags variant av hockey, men med 11 spillere i hvert lag, så vel som et felt så stort som et fotballbane, er utmerket for odds og betting. Du kan oppdage veldig gode odds på bandy, og både norske og internasjonale bettingselskaper tilbyr odds på sporten. I Norge har det vært to medaljer i Bandy WC. I 1965 var det sølv etter å ha tapt mot Sovjet i finalen. I tillegg tok det norske landslaget bronse i verdensmesterskapet i 1993. Siden har det ikke vært noen medalje, men Norge har bare havnet utenfor topp 5 en gang. Norge har også arrangert verdensmesterskapet fem ganger, sist i 2013.

Tippesider for bandy betting

     
BOOKMAKEREBonusBESØK Les mer
1

500% bonusT & C Apply

   
2
uberlucky betting

1000 NOKT & C Apply

   
3
Royal Panda odds betting

500 NOK gratisspillT & C Apply

   
4

3000 NOKT & C Apply

   
5

500 NOK gratisspillT & C Apply

   
6

100% bonus + 500 NOK gratisspillT & C Apply

   
7

250 NOK gratisspill til du vinnerT & C Apply

   
8

1000 NOKT & C Apply

   
9

500% bonusT & C Apply

   
10

1000 NOKT & C Apply

   

Vanlige markeder i bandyodds

Oddsen i bandy er veldig lik oddsen i fotball, ishockey og andre lagidretter. Det er vanlig å satse på laget du tror vil vinne. Selv om det er 1X2 tilgjengelig, er uavgjort ekstremt uvanlig, og derfor er det ofte bedre å satse på at et av lagene vinner for å få bedre odds. I bandy betting kan du også plassere odds på hvilken spiller du tror vil score eller hvem som vil assistere. Antall mål, utvisninger og mye mer er tilgjengelig. En kamp i den norske ligaen kan ha et ganske begrenset antall markeder, men når det gjelder de virkelig store turneringene, er tilbudet fenomenalt med flere hundre markeder i noen kamper.

De største turneringene i bandy

I Norge er Norgesmesterskapet for menn avgjort siden 1912. Den som lykkes med å vinne, blir tildelt kongepokalen. Stabæk er det laget som har vunnet flest ganger med sine 24 titler. Totalt ti lag deltar hvert år der de åtte beste lagene går til sluttspill. Én og to møter lag syv og åtte mens lag tre og fire møter lag fem og seks. Kvartfinalen spilles i den beste av tre kamper mens semifinalen spilles i den beste av fem kamper. De som vinner semifinalen går til finalen, som avgjøres i en enkel kamp. Men Norgesmesterskapet er kanskje kjent i Norge, men internasjonalt er det bedre ligaer. Den som er rangert best i verden er den russiske ligaen og følger deretter den svenske ligaen. Det er også Champions League i bandy som arrangeres hvert år der Europas beste lag spiller. Ingen norske lag har imidlertid vunnet Champions League.

Verdensmesterskapet er det største for landslagene

Hvert år arrangeres bandy-VM og vanligvis er det dessverre Sverige eller Russland som vinner. Men Norge har, som vi nevnte, et sølv og en bronse. For de som liker å plassere odds og betting på bandy, er det ingen turnering som er bedre enn VM. Da er interessen størst, noe som betyr flest markeder og de beste mulighetene. VM har utvidet seg betraktelig siden starten. I en lang periode var det bare Russland, Sverige, Norge og Finland som spilte VM, men nå er det 20 lag som deltar i den årlige turneringen. USA, Sveits, Slovakia, Ukraina, USA og Kasakhstan er noen av landene som nå er inkludert. Turneringen har blitt så stor at det nå er A og B-VM.

Bandy betting - odds på bandy hos bookmakere

Test live betting og stream live hos bookmakere

Du kan plassere odds og opdage live betting på bandy uansett hvor du er. Liveodds på bandy kan være morsomt hvis du liker det raskere tempoet i spillet ditt. Det er imidlertid viktig å være rask i tankene fordi et mål eller en utvisning kan endre oddsen radikalt. Men siden en kamp varer 90 minutter, mens den kan snu seg raskt i sporten, blir den verdsatt av de som liker live betting. Få mer action og spenning med live betting. Noen spillselskaper har også live streams som du kan se. Deretter kan du se kampene gratis og plassere oddsen samtidig.