Snowball betting – Øk gevinstene dine raskt i spillene dine

I betting og betting er det mange forskjellige teorier og systemer for å prøve å tjene store penger på kort tid. Et av de mest populære alternativene er Snowball betting, hvor du både kan få store penger raskt, men også plassere trygge spill for å få et større beløp i det lange løp. Denne taktikken er perfekt for de som ikke har mye tålmodighet. Metoden er veldig enkel, noe som betyr at du starter med en liten mengde kontanter som du setter i et marked og deretter fortsetter å satse hele fortjenesten og forrige innsats fra forrige spill. Metoden er veldig bra fordi du ikke trenger å investere så store beløp fra begynnelsen. Navnet Snowball betting kommer fra en snøball som ruller når den blir større og større hele tiden. Dette fortsetter og kan gjøres hos alle bettingselskaper i Norge i dag.

Prøv snowball betting på disse bettingsider

     
BOOKMAKEREBonusBESØK Les mer
1

500% bonusT & C Apply

   
2
uberlucky betting

1000 NOKT & C Apply

   
3
Royal Panda odds betting

500 NOK gratisspillT & C Apply

   
4

3000 NOKT & C Apply

   
5

500 NOK gratisspillT & C Apply

   
6

100% bonus + 500 NOK gratisspillT & C Apply

   
7

250 NOK gratisspill til du vinnerT & C Apply

   
8

1000 NOKT & C Apply

   
9

500% bonusT & C Apply

   
10

1000 NOKT & C Apply

   

Sats sikkert med Snowball betting

For å komme i gang med Snowball betting må du først bestemme deg for et spill. For enkelhets skyld sier vi at du starter med 1000 kroner. Det skal være penger du legger inn og ikke odds bonus penger. Du kan selvfølgelig bruke bonuspenger også, men da er det vanligvis krav til minimum odds. Og det som er bra med snowball betting er å spille det trygt, i det minste hvis du vil være langvarig fordi de risikable spillene bør unngås.

Du starter med å investere 1000 kroner i et ganske sikkert marked, for enkelhets skyld sier vi at oddsen er 1,20. Hvis du har investert 1000 kroner, vil du få tilbake 1.200 kroner, som er et overskudd på 200 kroner. Hvis spillet kommer inn, tar du nå 1.200 kroner, dvs. gevinst og forrige innsats, og plasserer et nytt odds. Kanskje du spiller til odds 1,20, som i så fall vil bety at du får tilbake 1440 kroner. Hvis du gjør det samme igjen, vil du motta 1728 kroner på ditt tredje spill. Summen vil fortsette å øke hele tiden mens du fortsatt satser på veldig lave odds.

Start enda lavere hvis du vil

1.20 er bare ett eksempel på odds som kan brukes. Du kan satse enda lavere hvis du har lyst. Noen vil være nesten 100% sikre og plassere odds på 1.01 – 1.04. Da tar det absolutt mange spill for å nå gode nivåer. Men samtidig er det en veldig god sjanse for at du får innsatsen din når du spiller med så lave odds. Det er viktig å finne en balanse. Som vi sa før, er det dumt å satse for høyt. I Snowball online betting er det viktig å være tålmodig og tenke langsiktig. Dette er fordi et tap gjør at du mister hele innsatsen. Hvis du for eksempel får ”snøballen” opp på noen få tusen kroner og begynner å satse med oddsen 2,00 – 3,00, vil du ganske raskt miste innsatsen hvis du satser flere på rad.

Snowball betting - Øk gevinstene dine raskt i spillene dine

Start på nytt hvis du mislykkes

Ulempen med Snowball er at et tap betyr at hele prosessen blir ødelagt. Det er litt som å bruke Gamble Mode på spilleautomater. Du kan fortsette å gjøre det et par ganger og øke gevinsten, men til slutt vil du tape. Derfor er det bra å ha et sluttmål på snøballen din. Du kan for eksempel bestemme at når du har nådd 10 000 kroner eller 100 000 kroner, skal du være der. Da kan du legge vekk alt bortsett fra innsatsen du startet med. Kanskje du tar 1000 kroner og begynner på nytt med en ny snøball. Men siden du kan starte på nytt, er det veldig bra å bruke en snøball så lenge du vet når du skal stoppe.