Langoddsen

Norsk Tipping tilbyr de tre oddsspillene Langoddsen, Liveoddsen og Oddsbomben. Langoddsen har vært med helt siden Norsk Tipping startet med oddsspill, og det er også oddsspillet med flest daglige spillmuligheter og dermed spillet det omsettes mest på. 

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Langoddsen siden OL på Lillehammer

Hos Norsk Tipping timet de oppstarten av oddsspill godt da de kom med dette 1. februar i 1994. Man behøver ikke være rakettforsker for å skjønne at Langoddsen fikk en flying start under OL på Lillehammer som startet i midten av februar. Til å begynne med hadde man et midtuke- og et helgeprogram med et begrenset antall sportsbegivenheter. Etter at nye Langoddsen ble lansert på en ny teknisk plattform i november 2012 er det tilnærmet ubegrenset antall spillobjekter på mobil og internett, i tillegg til at det kan spilles hver eneste dag.  

Langoddsen hos Norsk Tipping

Langoddsen er den tradisjonelle måten å spille odds på med spill til faste odds før en idrettsbegivenhet starter. Det vi si at det er en spillefrist. Rekker man ikke den er det for sent å spille. Da er alternativet liveodds. På Langoddsen kan det spilles på mye og det handler om å satse på riktig utfall av hendelser som skjer i løpet av sportsbegivenheten.  Norsk Tipping har hovedfokus på håndball, fotball og ishockey, men også andre sporter som golf, tennis, sykkel, basketball og de «norske» vinteridrettene får plass. 

Langoddsen i praksis

Det minste man kan spille for på Langoddsen er 10 kroner, mens det maksimale er 500 kroner per rekke. Mellom dette kan det spilles for alle summer i hele kroner. Langoddsen har faste odds, men disse kan forandre seg frem til spillet stenges. Imidlertid er det det man spilte for som gjelder ved eventuelle gevinster. 

På Langoddsen er det mange enkeltbegivenheter som det kan spilles på. Samtidig kan man også velge inntil 10 spillobjekter på samme kupong eller rekke. Da kalles dette dobbel, trippel, firling etc. Velger man spill med flere objekter må alle være riktige om man skal få gevinst. Langoddsen har også systemspill. Disse kalles Dobbelsystem (3-6 spillobjekter), Trippelsystem (4-7 objekter) og Firlingsystem (5-7 spillobjekter). På slike systemspill vinner man selv om man ikke har alle riktige. Det holder med henholdsvis 2, 3 og 4 riktige. Det betyr at man kan vinne flere ganger på slike systemspill, men de koster også mer per rekke enn om man valgte like mange objekter på en standardkupong.

Odds og betting på mange sporter norge

På Langoddsen er fotball den mest populære sporten

Ikke overraskende er det fotball som er den klart mest populære idretten på Langoddsen. Det gjør også at spillmulighetene blir mange innenfor fotball. Enkelte kamper kan by på over tretti forskjellige ting det kan spilles odds på. Det kan selvsagt spilles på om det blir uavgjort, hjemme- eller borteseier. Det samme kan det spilles på ved pause. Det kan spille på handikap, om det blir rødt kort eller straffespark. Det kan plasseres oddsspill på hvor mange mål et lag ligger over eller under med ved pause og slutt, samt det eksakte resultatet i mål. Det kan plasseres veddemål på om den første scoringen kommer før det er gått 10, 20 eller 30 minutter av kampen. Før sesongstart, mesterskap og turneringer kan det også plasseres langspill på hvilket lag som vinner og hvem som blir toppscorer. 

Langoddsen er en av tre veldig populære odds fra Norsk Tipping: Langoddsen, Liveoddsen og Oddsbomben.