Bettingsider med Freja eID i Norge

Norske bookmakere er i stadig utvikling og operatører prøver hele tiden å forbedre sine produkter. Derfor er det mange som leter etter bettingsider med Freja eID, og ​​etter hvert som utviklingen fortsetter som den er, vil det helt sikkert snart være en realitet å kunne registrere, gjøre innskudd og uttak med Freja eID. Tjenesten blir utrolig verdsatt og begynner å etablere seg mer og mer i Norge. Å skaffe Freja eID er utrolig enkelt, og via appen har du din E-identifikasjon, beskyttelse mot ID-tyveri og mange andre funksjoner. Det som gjør Freja eID unik, er nettopp at det ikke bare er en E-identifikasjon, men så mye mer enn bare dette. Hvordan vil fremtiden se ut for norske oddsselskaper med E-identifikasjon, og når er det mulig å bruke Freja eID til å delta i en norsk bookmaker?

     
BOOKMAKEREBonusBESØK Les mer
1

500% bonusT & C Apply

   
2
uberlucky betting

1000 NOKT & C Apply

   
3
Royal Panda odds betting

500 NOK gratisspillT & C Apply

   
4

3000 NOKT & C Apply

   
5

500 NOK gratisspillT & C Apply

   
6

100% bonus + 500 NOK gratisspillT & C Apply

   
7

250 NOK gratisspill til du vinnerT & C Apply

   
8

1000 NOKT & C Apply

   
9

500% bonusT & C Apply

   
10

1000 NOKT & C Apply

   

Hva er Freja eID og hvordan fungerer det?

Freja eID er en E-identifikasjon med ekstra funksjoner. Du kan bruke tjenesten for å bevise identiteten din. Del navn, alder, bilde eller annet via sosiale medier, SMS og e-post. Fordelen er at personen du deler informasjonen din med ikke trenger å ha Freja for å ta del av informasjonen din. En verdsatt funksjon er også at Freja eID erstatter passord. Vi vet alle hvor vanskelig det kan være å huske et passord, spesielt i disse tider når vi ofte har mange forskjellige passord å holde rede på. I tillegg til dette kan du også logge på med en QR-kode, noe som er veldig verdsatt. I tillegg kan du signere digitalt med Freja og det er juridisk bindende.

Men kanskje de beste egenskapene til dem alle er at du kan se hvilke data du deler med mens det også er en innebygd ID-beskyttelse. Dette gir deg full kontroll over hvilken informasjon hvert selskap kan se. Samtidig har du også beskyttelse mot ID-tyveri, som dessverre blir mer vanlig i Norge.

Bookmakere og FrejaID vil snart være en realitet

Norske spillere som liker å plassere odds og spill er lei av å alltid måtte fylle ut mye informasjon når de registrerer seg. I tillegg tar det ofte ganske lang tid å ta ut gevinster hvis du ikke bruker en e-lommebok som EcoPayz. Men dette er ikke tilfelle med Freja eID. Når denne E-ID-en brukes til å bekrefte identiteten din, tar det bare noen få sekunder sammenlignet med å måtte sende inn mange dokumenter for bekreftelse. Dette gjør det mye lettere å trekke seg og et høyere tempo i alle situasjoner med FrejaID. Derfor er det bare å håpe at det snart blir en realitet med Freja eID på norske oddsselskap. Dette ville gjort det lettere på flere nivåer for norske spillere som liker å satse med bookmakere.

Bettingsider med Freja eID i Norge

Oddsbonuser med Freja eID vil være en god kombinasjon

Mange lurer på om det fortsatt vil være mulig å motta oddsbonuser selv om du bruker Freja eID. Betting bonuser er blant det norske spillere liker best når de registrerer seg hos bookmakere. Landene der Freja eID er tilgjengelig fra bookmakere og online casinoer, er det fortsatt mulig å motta bonuser. Ofte er det faktisk lettere å motta en bonus ved hjelp av Freja fordi du ikke trenger å registrere deg på vanlig måte som du ellers gjør med norske bettingsider. Freja eID gjør det også enda enklere å plassere odds fra en mobil enhet. Du har Freja som app i smarttelefonen eller nettbrettet og kan dermed logge på direkte uten problemer. Derfor håper vi virkelig at bookmakere med Freja eID snart vil være en realitet også for norske spillere som vil få en mye bedre opplevelse.