Innebandy betting – Beste norske odds på innebandy

Selv om det ikke er en av de mest internasjonale idrettene, er innebandy en sport som vokser i Norge. Derfor har vi sett innebandy betting også blitt mer vanlig, og det er gode odds å hente for de som vil. Spillselskapene har ofte ikke veldig god forståelse av innebandy fordi interessen er relativt lav. Derfor kan du som har et høyt kunnskapsnivå finne veldig høye odds som egentlig ikke gjenspeiler det sannsynlige utfallet. Selv om rekkevidden er mer begrenset på innebandy odds sammenlignet med for eksempel fotball, ishockey eller tennis, er det fortsatt gode alternativer. I tillegg arrangeres VM hvert annet år og da er det flere odds enn vanlig å finne på innebandy.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 freebetT & C Apply Les mer BESØK
2 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
3 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
4 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
5 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
6 1000 krT & C Apply Les mer BESØK
7 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK
8 1000 krT & C Apply Les mer BESØK
9 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK
10 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK

De vanligste markedene innen innebandy odds

Alle som vil satse på innebandy, vil finne ganske tradisjonelle markeder for lagidrett. Det vanligste er å spille kampvinnere der du har 1X2 som et alternativ. Det er imidlertid veldig uvanlig med uavgjort. Derfor kan Money Line være et alternativ. Da får du pengene tilbake hvis kampen ender uavgjort. Det er mange andre markeder å oppdage innen innebandy betting. For eksempel kan du plassere odds på målscoreren eller hvor mange mål det blir i kampen. Det er vanligvis mange mål i innebandy sammenlignet med mange andre idretter. Derfor er det vanlig å satse på antall mål og lignende.

Live betting og live stream på innebandy

En innebandykamp varer i tre perioder, og siden den kan snu seg raskt i kampen, er sporten utmerket for liveodds. Et lag som er 2-3 mål bak kan fortsatt snu kampen og vinne. Hvis vi ser på resultatene fra noen VM-finaler, har de avsluttet 11-5, 6-3 og 7-6. Det vitner om hvor mange mål det blir i kampene. Siden rettighetene er veldig billige for innebandy, kan du ofte streame innebandykamper hos bettingselskapene gratis. Hvis du har penger på spillkontoen din eller har satset det siste døgnet, kan du se live stream gratis. Størrelsen på rekkevidden varierer også avhengig av hvilket oddsselskap du spiller for. De største bookmakerne har vanligvis det beste utvalget av livestreamade idretter.

De største innebandyturneringene innen betting

Det er ingen tvil om at VM er det store høydepunktet i innebandy. Det arrangeres hvert annet år der en verdensmester skal utnevnes. Norge har deltatt i alle VM siden det første verdensmesterskapet i 1996. Da endte Norge på tredjeplass og vant dermed bronse. Men siden har det ikke vært noen medaljer for det norske landslaget. I stedet er våre naboland Sverige og Finland de dominantene. De har møtt hverandre i finalen ti ganger av tolv mesterskap. Sverige har mest gull med sine åtte gull, mens Finland er nummer to av fire gull. Det er under verdensmesterskapet du finner de beste oddsene. Norge har også den innenlandske ligaen Eliteserien. Hos norske bookmakere er det odds på Eliteserien i innebandy. Ligaen er organisert av Norges Bandyforbund, som også tar seg av bandy på is og felthockey.

Innebandy betting - Beste norske odds på innebandy

Bandy bonuser og mobil betting på innebandy

For de av dere som ønsker en fantastisk start på din opplevelse hos bookmakere, anbefales du å motta en oddsbonus. Spillselskapene tilbyr nesten alltid en odds bonus for nye kunder. Ved å motta dette får du mer penger å spille for. Du kan bruke oddsbonusen din på innebandy hvis du har lyst. Bookmakere har i dag odds via appen eller en mobil nettleser. Dette betyr at du kan plassere dine odds på innebandy fra smarttelefonen eller nettbrettet. Du trenger ikke å være begrenset til bare en datamaskin og kan dermed ha større frihet i innebandy bettingen din. Med betting fra mobilen min kan du plassere innebandy odds omtrent hvor som helst.