Mobil bonus – Tipp på odds med mobilen og få bonus

De aller fleste bruker mobilen i dag til det aller meste, og mange bruker også mobilen til å tippe på odds med. Det er veldig praktisk, og samtidig veldig brukervennlig. De ulike bettingselskapene bruker mye tid, penger og energi på å utvikle apper og sider som er optimale for de fleste enheter i dag. I begynnelsen når det ble vanlig å tippe på mobilen ble det ofte gitt seperate bonuser i forhold til hva man fikk dersom man spilte på en datamaskin. Dette var gjerne for å trekke flere brukere til å benytte seg av mobilen. I dag er det mer og mer normalt at man får lik bonus som man gjør dersom man spiller på en stasjonær enhet. Mobil bonus – tipp på odds og liveodds med mobilen og få en mobilbonus i dag!

Mobilbonuser og bettingsider blir tilbudt på de aller fleste enheter, og det spiller ikke noen rolle om du har iPhone eller android. De aller fleste bettingsider kan også benyttes på Windows. Vi her på BettingSpesialisten gjør alt vi kan for å holde bonusene så oppdaterte som mulig. Vi har lang erfaring i bettingsbransjen og ønsker å gi deg det beste av det beste.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Oddstipping med bonuser på mobilen

Som nevnt vil ofte bonusene man får på mobilen være like som dersom man registrerer seg og tipper på en datamaskin. Noen bettingsider tilbyr spesialbonuser på mobil. Regler og vilkår gjelder for bonuser man får på mobilen også, men noen vilkår kan være forskjellige i at du for eksempel kun kan benytte mobil bonusen dersom du tipper på en mobil. Andre normale vilkår kan være omsetningskrav, tidsbegrensning, minimumsodds osv.  Les alltid vilkårene før du godtar en bonus. Sjekk ut ulike bettingsider for å finne den mobilbonusen som passer for deg. Kanskje du finner en eksklusiv mobilbonus.

Så hvilke bonuser kan jeg få? Du kan både få velkomstbonuser, oddsbonuser, gratisspill og delta i andre kampanjer via mobilen. Vi anbefaler at du går inn på kampanjesiden til bettingselsakpet og tar en titt.

Mobil bonus – Tipp på odds med mobilen og få bonus

Hvorfor liker vi mobil bonuser så godt?

Både mobil bonuser og vanlige bonuser gir deg en fordel i den forstand at du kan bli kjent med bettingsiden uten å måtte bruke egne penger. Du kan da også derfor tippe med en lavere risiko enn om du tipper for egne penger. Ved hjelp av mobilbonuser vil du også få en vinnersjanse du ellers ikke hadde hatt. Vi mennesker liker også svært godt ting som er gratis, så hvorfor skal det være noen forskjell når det kommer til en betting side?

Siden vi bruker mobilen mer og mer til å tippe, så er det også praktisk å kunne få en mobilbonus som du kan bruke. La oss si at du ønsker å tippe på liveodds, på stadion, og får en mobilbonus som kan brukes da! Blir ikke det å tippe bare enda mer spennende enn hva det i utgangspunktet var? Tenk om du da vinner ved hjelp av bonusen?

Dersom bettingsiden ikke har noen bonus-kampanjer tilgjengelig, så har du også alltid muligheten til å be om en ekstra bonus. Dette kan du gjøre ved å gå inn i chatten eller sende dem en e-post. Husk at her er det ikke et krav om at bettingselskapet skal gi deg en, men noen gjør det av en «goodwill» for å gi deg det lille ekstra!