Cricket betting – Beste odds på sport online

En av verdens største idretter er cricket med mer enn 2,5 milliarder fans over hele verden. Selv om sporten ikke er stor i det hele tatt i Norge og store deler av Europa, er det land der cricket er den viktigste sporten. Dette er hovedsakelig land som India, England, Pakistan, New Zealand og Australia. For de som ønsker å utforske satser på Cricket, er det utmerket å gjøre på alle tippesider i Norge. Sporten kan være interessant å spille, og for de som gjør undersøkelser, er det mange fordeler. Oppdag all spenningen som er i cricket betting!

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
3 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
4 1000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK

Vanlige markeder på Cricket

Cricket fungerer ikke som mange andre idretter, men har sine egne regler. Til å begynne med kan en kamp vare en hel uke. Derfor kan du satse på om du tror kampen vil bli spilt i løpet av den dagen eller ikke. Det vanligste markedet er imidlertid å satse på kampvinnere. Så satser du ganske enkelt på laget du tror vil vinne.

I cricket snakker folk om Inning Runs, som kan sammenlignes med en runde. Dette kan spilles på i form av et spill på hvor mange Inning Runs det vil være i kampen for hvert lag, eller totalt antall. Akkurat som du kan satse på en målscorer i fotball, kan du satse på hvilken spiller som blir Top Bowler eller Top Batsman. Et populært alternativ er å sammenligne to forskjellige spillere og satse på den du tror får flest runs under en kamp eller en serie kamper.

Det er også noen forskjellige markeder som kan være morsomme å prøve. Hvem vinner myntsingelen, og hvem blir det høyeste opening run? Utforsk alle markedene ved å klikke på en kamp og se hva som tilbys.

Live odds på cricket

Få idretter har lengre kamper enn cricket. Noen kamper varer i fem dager. Derfor er sporten egnet for liveodds. Du kan satse live på alle cricketkamper fra de største ligaene. For de som leter etter mer spenning og tempo, er T20 den beste å gå. En kamp varer omtrent tre timer der hver side har 20 overs. I vanlig cricket er det omtrent 90 overs per dag.

Sats på hvordan det vil gå over hver gang eller hvor mange omganger det blir, eller hvem som får høyest sum totalt i løpet av den kommende omgangen. Du kan også satse på neste Run Out, hvem som vinner myntsingelen og på begge lags resultater gjennom hele kampen. Live betting er noe som tar spenningen på cricket til neste nivå.

De største turneringene

I cricket er det noen turneringer som er større enn andre. ICC Cricket World Cup er den største og mest strålende å vinne. Det arrangeres hvert fjerde år og er det mest sette arrangementet. Totalt består turneringen av fire forskjellige etapper: Super 8, 6, semifinale og finale.

T20 er ikke langt bak når det gjelder interesse. Turneringen blir satt pris på ettersom kampene er kortere, noe som gir mer spenning samtidig som det er styrke og poengsikkerhet som prioriteres i stedet for teknikk og forsvar.

Når det gjelder den innenlandske ligakampen, er India den største ligaen. Her er Indias største talenter blandet med verdens beste spillere. Turneringen avgjøres i løpet av to intense sommermåneder i India. Andre store turneringer er NatWest-serien, Champions League Twenty20, Ashes Series, Border-Gavaskar trophy, Asia Cup og Commonwealth Bank Series.

Se kampene live

Flere norske bookmakere har kjøpt rettigheter for å kunne vise live streamede idretter. En sport som kan streames gratis er cricket. Du kan streame kampene direkte til datamaskinen eller mobilenheten. Kombiner innsatsen din med å se kampen samtidig.

Det er også statistikk og annen hjelp som tilbys av spillselskapene. Da kan se lagens form og om det er noen skade. Statistikken oppdateres live med hele kampen, noe som betyr at du kan se kampen og se statistikk samtidig. Cricket kan føles litt komplisert ved første øyekast, men hvis du lærer deg reglene, er vi overbevist om at du vil sette pris på sporten.

Cricket betting - Beste odds på sport online

Bruk oddsbonusen din på Cricket

Når du som norsk spiller registrerer deg hos en bookmaker, vil du vanligvis kunne motta en velkomstbonus. Ved å motta en oddsbonus kan du utforske oddsen og markedene til et spillselskap. Bruk bonusen din for å satse på cricket og få en interessant start når du satser. Med mer penger i budsjettet og lavere risiko, hopper mange på et bonustilbud når de registrerer seg med en bookmaker.

Når det gjelder de største turneringene og kampene, er det også spesielle kampanjer for cricket betting. Det kan dreie seg om forsterkede odds på finalen eller pengene tilbake hvis et bestemt lag taper. Det er flere kampanjer å oppdage på cricket, en av verdens beste idretter.