League of Legends – Tipp i samme liga som legender

League of Legends (LoL) er et Multiplayer Online Battle Arena-spill. Gratisspillet fra Riot Games ble lansert i 2009 og konkurrerer med Dota 2 om å være e-sportens mest populære spill. Dota 2 har mest prispenger og den mest populære turneringen, men LoL er utvilsomt mer populært generelt. Spillet har nesten alltid flest seere på streamingplattformen Twitch. Ofte over 100.000 seere. Også når det gjelder antall spillere er LoL overlegent de andre spillene innenfor e-sport. Så er du klar? Tipp i samme liga som legender i League of Legends.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

League of Legends i praksis

I en League of Legends-kamp møtes to lag på fem personer. Spillerne har base i hver ende av kartet. Målet er å ødelegge motstanderens base. For å gjøre dette velger spillerne fra et bredt utvalg av karakterer med unike evner. Da prøver taktiske trekk å overraske motstanderne for å gradvis bevege seg nærmere og nærmere det endelige målet om å ødelegge basen. En spillers karakter/champion begynner på nivå 1 og kan nå nivå 18 i løpet av kampen. Dette gjøres ved å få erfaring fra å eliminere motstandere og minions. Minions er datastyrte soldater som finnes på begge lag. 

I League of Legends er det tre baner, som fører til motstanderens base. Det mest av spillet foregår på banene. Her har spillere som mål å drepe kryp og motstandere for å samle erfaring og penger. Pengene kan brukes til å kjøpe utstyr som gjør karakteren sterkere. Langs hver bane er det også vakttårn hvor motstanderne angripes fra når de er innen rekkevidde. Disse vakttårnene må ødelegges før man kan ødelegge motstanderens base. Når en spillers champion drepes starter en timer å telle ned, når denne når null vekkes championen til live igjen i lagets base. 

I skrivende stund har League of Legends 150 forskjellige karakterer som alle har forskjellige evner og formål. En nøkkel til å være et vellykket LoL-team er å mestre spillets karakterer for å motvirke motstanderlaget, komme med så effektive taktikker som mulig og skape så sterke lagposisjoner som mulig. Kunnskap om spillets mestere er nøkkelen til å spille ordentlig.

League of Legends - Tipp i samme liga som legender

Betting på League of Legends

League of Legends går vanligvis ut på at de to lagene møtes i best av tre kamper. Siden det ikke kan bli uavgjort forsvinner vanlige 1 × 2 odds. I stedet er det vanligste alternativet det vinnende spillet. Du kan satse på både vinneren av hele kampen og poengsummen. I en best av tre kamper kan du for eksempel, satse på resultatet 2-1 eller 2-0 til favorittlaget ditt. Det er også andre oddsspill som hvilket lag som dreper en motstander først eller hvilket lag som dreper den nøytrale sjefen Baron Nashor først. Spill på hvilket lag som vinner de forskjellige turneringene som avvikles er også populært.

Gjennom et år arrangeres det et stort antall store og mindre turneringer i LoL. Den største og mest prestisjefylte turneringen er det årlige League of Legends World Championships i regi av spillets utvikler Riot Games. Du finner selvfølgelig både odds og virkelig flotte oddsbonuser på League of Legends hos alle de store og seriøse bettingselskapene på nettet. Hvis du er interessert i e-sport og oddsspill kan definitivt LoL være et godt valg for deg. LoL er også et av fem spill i den norske Telia-ligaen og det betyr mange bettingmuligheter gjennom de to årlige sesongene.