Melbourne Cup – Odds på hesteløpet som får Australia til å stoppe

I Norge har vi Oslo Grand Prix, i Sverige finner vi Eliteloppet og i USA er det Kentucky Derby. I Australia er Melbourne Cup det mest berømte årlige hesteløpet. Konkurransen arrangeres for hester som er tre år eller eldre og som løper 3200 meter. Stedet for det kule arrangementet er Victoria Racing Club, som ligger på Flemington Racecourse i Melbourne, Victoria. Det er høydepunktet i Melbourne Spring Racing Carnival, og løpet har en ekstremt høy status. Det sies ofte at Melbourne Cup er hesteløpet som får australierne til å stoppe, “løpet som stopper nasjonen”. Den som vinner Melbourne Cup får ikke bare evig ære i “Down Under”, men også virkelig fine premiepenger. Cirka 80 millioner kroner er tilgjengelig i premiepenger til løpene.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 freebetT & C Apply Les mer BESØK
2 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
3 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
4 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
5 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
6 1000 krT & C Apply Les mer BESØK
7 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK
8 1000 krT & C Apply Les mer BESØK
9 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK
10 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK

Betting på Melbourne Cup er underholdende

Alle som vil oppdage online betting på Melbourne Cup har veldig gode forhold. Selvfølgelig har alle norske bookmakere som tilbyr odds på trav og hest mange forskjellige markeder å velge mellom når det gjelder det ettertraktede løpet. Lenge før konkurransen starter, kan du satse på hvem du tror vil vinne. Etter hvert som de forskjellige rytterne og hestene er invitert, frigjøres også oddsen på vinneren. Å satse på den du tror vil vinne løpet er det klart vanligste markedet.

Men det er også andre markeder tilgjengelig for de som ønsker dette. For eksempel kan du satse på hvem som vil være i topp 3. Du kan satse på hver enkelt plassering for hver deltaker i Melbourne Cup. Dette betyr at det er mange spennende alternativer for deg som spiller. Et populært alternativ er også å satse på om rekorden blir slått i beste tid. I dag har Kingston Rule rekorden for raskeste tid da han kom inn 3.16.30. Dette skjedde i 1990.

Resultater og rekorder i Melbourne Cup

Det er alltid spennende å følge vinnerne av Melbourne Cup. Bart Cummings kan betraktes som den store giganten i konkurransen da han som trener tok 12 seire mellom 1965 – 2008. Et utrolig resultat. De mest suksessrike jockeyene i konkurransen er Bobby Lewis og Harry White. Bobby Lewis vant i 1902, 1915, 1919 og 1927 mens Harry White vant i 1974, 1975, 1978 og 1979. Hesten som har vunnet flest ganger har tre seire. Makybe Diva vant tre ganger på rad i 2003, 2004 og 2005. I tillegg er det fire hester som har to seire, som er Think Big, Rain Lover, Peter Pan og Archer. Michelle Payne var den første kvinnelige jockeyen som vant, som skjedde i 2015.

Live stream av den populære konkurransen

Norske spillere som vil følge de spennende hest løpene kan streame Melbourne Cup gratis hos flere bookmakere. Alt som trengs er et aktivt spill det siste døgnet, ellers har du penger på spillkontoen. Dette gir deg muligheten til å streame Melbourne Cup gratis. For de av dere som satser på Melbourne Cup, gir det en ekstra dimensjon å kunne se konkurransen samtidig.

Melbourne Cup - Odds på hesteløpet som får Australia til å stoppe

Bruk en bonus på Melbourne Cup

Alle nye spillere som registrerer seg hos en bookmaker i Norge har muligheten til å motta en odds bonus. Den vanligste formen for velkomstbonus er en innskuddsbonus på 100% opp til 1000 kroner. Denne bonusen gir de som setter inn 1000 kroner hele 2000 kroner å spille for. Du kan bruke bonusen din for hva du vil, inkludert å spille i Melbourne Cup. Under Melbourne Cup er det heller ikke uvanlig for boostede odds på løp. I tillegg kan det være risikofrie spill og andre tilbud når det er så store arrangementer som Melbourne Cup. Ved å motta en oddsbonus på Melbourne Cup får du bedre betingelser for å satse på løpet. Dette er noe som vanligvis er verdt å gjøre.