Formel 1 – Hvem er den raskeste og vinner løpet?

I Formel 1 kan man se flere ulike løp som har en samlet betegnelse som «Grand Prix». Og dersom du er en fan av Formel 1 kan vi fortelle deg at det finnes mange spille og bettingmuligheter på odds. Motorsport er svært populært og Formel 1 eller F1 som man også kan si er motorsport på øverste nivå. Sporten ble grunnlagt tilbake i 1950 og blir i dag regulert av Det Internasjonale Bilsportforbundet, også kalt FIA. Det finnes mange forskjellige regler som fører må følge, og dette gjelder også når det kommer til bilene. Fellesbetegnelsen for disse er «formel». Alt handler om hvem som er den raskeste og vinner løpet i Formel 1!

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
3 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
4 1000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK

Tipping på odds på Formel 1

Det finnes mange forskjellige muligheter til å tippe på odds på Formel 1. Under løpet i denne motorsporten kan små endringer og justeringer avgjøre hvem som vinner og de ulike resultatene. Til og med været kan spille en rolle. Bilene er spesialdesignet for å kjøre fort og samtidig yte mest mulig hele tiden. Fra sesong til sesong blir det også gjort små endringer som gjør at spenningen blir spesielt stor.

I likhet med mange andre sporter anbefaler vi deg at du leser deg opp på sporten og hvordan og hva man burde tippe på. Man kan finne mange ulike analyser, statistikker og resultatoversikter som kan bidra til at tap blir mindre.  Når du skal bette på odds på F1 kan du tippe på vinnerlaget eller hvem som bir mesteren for sesongen. I tillegg kan du tippe på hvem som vinner et enkelt løp.

Det finnes mange forskjellige bettingsider som tilbyr betting på Formel 1.  Ethvert spillselskap har fordeler og ulemper, og det er opp til deg å velge hva du syntes er best og hva du foretrekker. Som du sikkert vet så har man mange muligheter til å få velskomstgaver, odds bonuser osv. Du kan se gjennom vår liste på de bettingsidene vi syntes er best. Disse er da håndplukket.

Formel 1 – Hvem er den raskeste og vinner løpet?

Det finnes ulike løp og objekter man kan bette på

Det er svært populært å tippe på odds på formel 1, både på vanlige odds og liveodds. Live odds vil si at du kan bette samtidig som løpet foregår. Totalt har du mulighet til å tippe på 10 lag, som da består av to biler på hver av dem. Under Grand Prix er det minimum 20 biler ved start. Og en sesong består av hele 21 turneringer. Sesongstart er mars og sesongslutt er november det samme året. Løpene skjer på baner rundtomkring i verden.

I de fleste andre sporter finnes det mange forskjellige turneringer, kamper og ligaer man kan tippe på. Men når det kommer til Formel 1 så er det ikke slik. Her vil alle løpene være rettet mot VM, og slik har det vært siden 1984. Det finnes da altså ingen andre turneringer som man kan tippe på under en sesong. På denne måten kan man se at ethvert løp er svært viktig. Ingen sjåfører tar seg en pause fra et løp for å hvile for eksempel. Du vil alltid finne løp av beste kvalitet, noe som er svært bra for deg som driver med oddsspill.