Revolut – En betalingsmetode som alltid er tilgjengelig

Revolut er en relativt ny aktør på markedet og ble lansert i 2015. Det å opprette en bankkonto hos revolut gir deg muligheten til å få et bankkort som du kan bruke internasjonalt. Du kan kjøpe varer og tjenester med det, gjøre uttak og i tillegg bruke det som en betalingsmetode hos ulike bettingselskaper. Revolut er en betalingsmetode som alltid er tilgjengelig dersom du har smarttelefon og tilgang til internett! Du får tilgang til et Visa kort som du kan bruke i butikker, gjøre uttak i minibanker med og betale på nett. Vi har samlet relevant informasjon om betalingsmetoden, så les videre for mer info.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Kan nordmenn bruke Revolut?

Er du norsk og liker oddstipping og betting? Vel, da passer Revolut perfekt for deg. Det er super lett å bli kunde hos Revolut, alt gjort ved hjelp av noen få tastetrykk. Du trenger kun å registrere deg med telefonnummer, navn og adresse, samt e-post. Når du har opprettet kontoen, så trenger du kun å betale for den planen du ønsker å benytte deg av, og du er i gang.

Du vil også alltid ha tilgang til nettbanken direkte på mobilen. Her trenger du kun en kode som du selv oppretter. Du kan overføre til andre Revolut-brukere ved hjelp av telefonnummer, og opprette en sparekonto dersom du ønsker. På denne sparekontoen kan du velge at for eksempel 3 % av alt du bruker blir automatisk satt inn på sparekontoen.

Hvordan funker Revolut?

For å benytte deg av Revolut hos bettingselskaper, velger du enkelt at du ønsker å gjøre innskudd med vanlig Visa kort. Du har tilgang til et virtuelt kort i appen og et fysisk kort som du får tilsendt i posten. Revolut er en internettbank, og funker kun via app. Det vil si at du ikke kan bruke Revolut på datamaskin. Dette er da fremtidens bank, hvor du har alt samlet på et sted. Vi anbefaler at du sjekker ut Revolut, og oppretter en konto i dag. Det tar nemlig et par dager å få det fysiske kortet i posten.

Revolut har ulike planer du kan velge mellom

Hos Revolut kan du velge mellom tre ulike planer som da består av Standard, Premium og Metal. Standardplanen koster ingenting i måneden og du kan ta gebyrfrie uttak i minibanken på opptil 200 €. Premium og Metal gir deg mange flere fordeler. Premium koster 7.99 € måneden, du kan gjøre gebyrfrie uttak på opptil 400 € måneden, et premiumkort, gratis lounge dersom flyet ditt er forsinket og mye mer. Metalplanen koster 14.99 og gir deg et kort i metall. Du får også prioritetskundeservice, opptil 600 € gebyrfrie uttak i minibanker og mye, mye mer. Du kan lese mer om dette på www.revolut.com under priser.

Revolut på bettingssider

Du kan både gjøre innskudd og uttak med Revolut slik at du kan tippe på odds og live odds. Uttakene og innskuddene blir behandlet raskt, noe som er svært praktisk. Innskudd skjer som oftest med en gang. Revolut tar ingen gebyrer for å bruke kortet ditt, men en del bettingsider tar 2,5 % dersom du bruker Visakort som innskuddsmetode. Vi anbefaler derfor at du leser vilkårene direkte på bettingsiden før du gjør innskudd.

Valuta kan veksles direkte i appen. Det vil si at dersom du ønsker å tippe på oddsen med en annen valuta, så slipper du å betale dyre gebyrer. Hvor flott er ikke det?

Kundeservice hos Revolut

Trenger du hjelp til noe, så kan du nå kundeservicen direkte i app, via chat. Du kan også sende dem e-post. I dag har Revolut over 2 millioner brukere, og har et hovedkvarter i England. Det vil si at de er nødt til å følge strenge regler, og blir regulert et strengt britisk regelverk for finansvirksomheter.

Revolut - En betalingsmetode som alltid er tilgjengelig

Anbefaler vi Revolut?

Vi anbefaler absolutt Revolut. Vi her hos BettingSpesialisten kan si at mange av oss faktisk bruker Revolut og er svært fornøyde. Dette er en tjeneste som er innovativ, og du har alltid nettbanken med deg så lenge du har tilgang til internett og mobilen i lommen. Du kan enkelt komme inn i nettbanken ved hjelp av en kode, betale varer og tjenester på nett, og gjøre raske og enkle innskudd og uttak på bettingsider. Du slipper dyre valutavekslinger, fordi du kan veksle valuta direkte i appen.