Free bet – Odds og spill helt gratis

For en god start hos et spillselskap kan det være verdt å motta et gratisspill. Det betyr at du får et visst beløp hos et spillselskap som du kan bruke til et spill. Noen ganger får du velge hvilken kamp du spiller på, mens andre selskaper velger den kampen du kan bruke ditt free bet på. Uansett er det smart å motta free bet når muligheten eksisterer, siden du ikke har noen risiko overhodet. Nedenfor har vi samlet noen forskjellige spillselskaper som har bonuser du kan motta. Noen ganger deler de også ut gratisspill til deg for å vise deres takknemlighet. Velg hvor du vil komme i gang og begynn å spille i dag med ditt free bet.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Hva betyr free bet?

Et free bet betyr gratisspill, og det er akkurat hva du får når du mottar denne typen tilbud. Ved å motta et gratisspill har du muligheten til å plassere et spill uten å påvirke din saldobalanse. Det er forskjellige varianter av gratisspill. Noen krever ingen innskudd i det hele tatt, men er i stedet en velkomstgave til deg som nytt medlem. Andre gir deg et free bet etter ditt første innskudd. Den såkalte gratisinnsatsen uten innskudd, dvs. gratisspill uten innskudd, er veldig populær blant norske spillere, men ulempen er at det vanligvis ikke er noen enorme bonussummer du kan få som spiller. Imidlertid er gratisspillene som gis i forbindelse med et innskudd ofte betydelig høyere, noe som betyr at du har de perfekte betingelsene for å lykkes hvis du vil satse litt mer. Det kan skille veldig mellom de forskjellige variantene.

Gratisspill under store kamper

Når det er tid for store kamper og spesielle begivenheter, har spillselskapene en tendens til å være ekstra rause med å dele ut gratis spill. Kanskje det er en stor kamp i Premier League, eller det nærmer seg sluttspillet i Champions League. Under verdensmesterskapet, europamesterskapet og olympiske leker er det også veldig spennende kamper, og når interessen er stor er det vanligvis mange frie spill for spillerne. Derfor er det smart å være ekstra årvåken under store begivenheter, slik at du aldri går glipp av et gratis spill for å delta. Det er noe du må huske på i jakten på odds bonuser.

Gratis spill der du kan beholde gevinsten

Med ett free bet kan du plassere innsatsen gratis, men vinne ekte penger. Les alt om oddsbonuser hos oss.

Som vi nevnte er det forskjellige varianter av gratis spill. Nøyaktig hvordan reglene ser ut avhenger av hvilket spillselskap du ender opp med. Hvis du vinner på ditt free bet er det forskjellige varianter av hvor mye du vil få tilbake. Noen spillselskaper gir deg bare gevinsten og tar tilbake innsatsen. Andre lar deg beholde både andelen og selve overskuddet. Derfor er det viktig at du leser gjennom regler og betingelser slik at du ser hva det er som gjelder for ditt spesielle tilbud. Selvfølgelig er det veldig hyggelig å få tilbake innsatsen også, men noen spillsider mener at gevinstene er nok fordi du fikk pengene gratis. Heldigvis er begge typer tilbud tilgjengelige slik at du kan finne det som passer deg.

Risikofrie spill er også et alternativ

Det er ikke helt det samme som en gratis innsats, men mange spillere liker også risikofrie spill. Da får du et spill til bruk fra spillselskapet, men det er dine egne penger du satser. Fordelen her er at hvis spillet ditt ikke går inn får du pengene tilbake og kan plassere en ny innsats eller ta ut beløpet som kontanter. Risikofrie spill avviker fra gratisspill ved at det er dine egne penger du satser, men samtidig får du dem tilbake hvis du mislykkes.

Med en gratis innsats er det spillsidens penger du bruker, men hvis innsatsen ikke går inn, får du ingenting tilbake. Hva som er det beste av et risikofri spill og et freebet, er vanskelig å bestemme, og det kommer sannsynligvis an på hvem du spør. Vi synes begge tilbudene er fantastiske, og hvis du ser denne typen kampanjer er det bare å slå til. Du vil ikke angre!

Free bet som en velkomstbonus

Mange spillselskaper ønsker deg velkommen med en bonus. Det vanligste er en innskuddsbonus der spillselskapet matcher ditt første innskudd. Men i det siste har det blitt mer og mer vanlig med gratis spill. Derfor får flere og flere norske spillere free bet når de har mulighet. Det er ingen risiko, noe som er en stor fordel. Av samme grunn er det mange som liker å plassere denne typen spill når det er en peeling-posisjon. Du risikerer ingenting fordi du ikke investerte dine egne penger. Dette er en av grunnene til at flere begynte med dette.

Omsetningskrav er viktig å sjekke

Som vi nevnte før, er det alltid viktig å sjekke regler og betingelser. Mange spillselskaper har omsetningskrav på bonusene sine. Dette betyr at du må satse et visst beløp før du har muligheten til å ta ut gevinsten. Med free bet  er omsetningskrav ikke veldig vanlig, men i stedet er det langt vanligere at spillfirmaet tar tilbake innsatsen du bruker og bare gir deg overskuddet. Men det er noen som krever at du gjør dine gevinster til et freebet. Dette er ikke spillsider vi vil anbefale, men det kan være godt å huske på når du blar gjennom på jakt på neste bonustilbud.

Free bet - Odds og spill helt gratis

Spill ansvarlig og ha det gøy

Enten du mottar en bonus, gratisinnsats eller bare setter et spill hos et spillselskap, bør du alltid sørge for å spille ansvarlig. Det er noen risikoer ved å satse hos bettingselskaper, og for at du bare opplever det positive handler det ikke om å spille for penger du ikke har råd til å tape. Forsikre deg derfor om at du setter tapsgrenser og spiller ansvarlig slik at du eller omgivelsene dine ikke havner i trøbbel. Hvis du er i risikosonen, er det alltid hjelp å få, det er alltid noe å ta med seg.