Primeira Liga – Betting på fotball fra Portugal

Nordmenn liker fotball og det er stor interesse for all toppfotball i Europa. En liga som har gått litt under radaren er Primeira League, men faktum er at portugisisk fotball har fått et skikkelig løft de siste tiårene. Som et resultat har interessen for å satse på Primeira League vokst, og dette er tydelig blant spillselskapene. I dag er det ofte hundre forskjellige markeder for en kamp i den portugisiske ligaen, og det samme gjelder de som vil teste live-spill på fotball. For å få enda mer ut av innsatsen din, kan du også velge å motta en bonus for odds. Da har du mer penger på å satse på Primeira Liga.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Live odds på portugisisk fotball

En måte å få mer action i å satse på er å prøve live-spill. Når kampen er i gang, er det gode muligheter for å finne bedre odds. Du kan satse på kampen fra avspark helt til sluttsignalet. En kamp varer 90 minutter og mye kan skje underveis. Satsingsselskapene tilbyr også hjelp gjennom statistikk, både før og under kampen. Du kan bruke dette for å gjøre det lettere å finne den rette med dine spill. Portugal er en nasjon med fartsfylt offensiv fotball, så det kan svinge raskt gjennom et mål.

Få en oddsbonus

Når du satser på Primeira Liga, kan det være morsomt å gjøre det med en bonus. Nye spillere til spillselskaper mottar dette i gave når de registrerer en ny konto. Du kan bruke innskuddsbonusen din for å satse på portugisisk fotball betting. Det gir deg mer penger for samme innsats og er derfor standard for norske spillere som registrerer en konto. Det er flere forskjellige bonuser for norske spillere. Bestem deg for en i dag og begynn å satse på Primeira Liga.

Følg portugisiske stjerner i Europas øverste ligaer

For de av dere som liker portugisisk fotball, er det flere store stjerner i Europas topp ligaer. Du kan spille på disse som målscorer eller matchspill på lagene deres. Bruno Fernandes, Cristiano Ronaldo, Bernardo Silva, Nani og Joao ​​Moutinho er noen av de største stjernene de siste 10 årene.

Når Portugals landslag spiller, samles alle de beste spillerne for landet. Nasjonen har oppnådd enorm suksess de siste årene med gull i europamesterskapet og Nations League samt flere sterke innsatser i verdensmesterskapet. I tillegg er det trener Mourinho fra nasjonen og den sterke agenten Jose Mendes.

Odds på Primeira Liga

I Primeira Liga er det de klassiske markedene for fotball som gjelder. Det betyr 1X2, antall mål, målscorer og odds på odds. Det er mange alternativer, og spillselskapene tilbyr stort sett de samme markedene som i de største ligaene. Når det gjelder derbies eller toppmøter, er det enda flere alternativer. Et tips er også å sammenligne oddsen fra forskjellige spillselskap for å finne de beste oddsene.

Primeira Liga - Betting på fotball fra Portugal

“Big Three”

I Primeira Liga snakker de hovedsakelig om tre lag, bedre kjent som “Big Three”. Dette er Benfica, Porto og Sporting Lisboa. Det er veldig sjelden at noen av disse tre lagene ligger utenfor topp 3 i serien. Derfor er det også logisk at disse lagene er de som flest fotballfans følger. Benfica er laget som har vunnet serien flest ganger, etterfulgt av Porto. På tredjeplass ligger Sporting Lisboa. Bare to lag har vunnet ligaen enn Benfica, Porto og Sporting. I 1945/46 vant Belenense ligaen og i 2000/01 lyktes Boavista med det samme. Men spørsmålet er hvem som skal lykkes neste gang? Hvis du lykkes med å satse på dette og få det riktig, er det gode penger å ha.