Champions League – Spill odds med Norske spilleselskaper

I europeisk klubbfotball er det ingen turnering som rager høyere enn Champions League. Det som er videreføringen av den tidligere Serievinnercupen er den gjeveste av europacupene foran Europa League. Det ligger mye prestisje og ære i det å vinne denne turneringen og kampen om en plass i turneringen hard. Dette er en turnering som domineres av toppklubbene i ligaer som Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga og den hollandske Æresdivisjonen. Interessen er stor blant de som følger dette på TV eller som tilskuere på stadion, og mange kombinerer denne interessen med å spille på kampene i Champions League.

Beste odds på Champions League

Champions League så dagens lys i 1992

Serievinnercupen ble avviklet for første gang sesongen 1955/1956 og den ble erstattet av turneringsformatet Champions League i 1992/199,3 som åpnet opp for at flere lag fra samme land kunne delta. Før den tid var det en ren cupturnering mellom ligamesterne i hvert enkelt land som var tilsluttet det europeiske fotballforbundet UEFA. Turneringen er blitt større med årene og består i dag av 32 lag som møtes til et gruppespill med 4 lag i 8 grupper. Fra dette går de to beste lagene fra hver gruppe til 8-delsfinalen. Deretter er det rent cupspill over to kamper frem til finalen. 26 lag er kvalifisert direkte til gruppespillet basert på ligaplasseringen i sitt respektive lands liga, mens de 6 siste plassene går til lag som gjennom opptil 3 kvalifiseringsrunder og en siste playoff-runde kan sikre seg en plass i det gode selskap. 

I Champions League er det kun to norske fotball klubber som har spilt. Molde har vært i gruppespillet en gang, mens Rosenborg har klart det kunststykket hele 11 ganger. I 1996/1997-sesongen slo Rosenborg ut AC Milan i den avgjørende kampen i gruppespillet og avanserte til kvartfinalen. Der ble de utslått av Juventus. Real Madrid har fleste trofeer i denne turneringen medregnet forløperen med 13 titler. Deretter følger AC Milan med 7 og regjerende mester Liverpool med 6 titler. Bayern München og Barcelona har begge vunnet Champions League 5 ganger, mens Ajax har kunnet løfte det store trofeet 4 ganger. Att spela med Asian handicap er også populært.

Mange muligheter for betting på Champions League

Hos bookmakerne er det selvsagt populært med Champions League. Mange vil spille på kampene og derfor finnes det også mange muligheter for spill på både odds og liveodds. Før gruppespillet starter i september kan man for eksempel spille på om Liverpool forsvarer tittelen eller om det blir Real Madrid som vinner igjen. Eller om det blir Barcelonas, Ajax’ eller Machester Citys tur denne gang. Dette kalles for langspill og man må naturlig nok være tålmodig for å se om veddemålet ender med suksess eller ikke. Med langspill faller ikke avgjørelsen i løpet av maksimalt nitti minutter. På denne typen spill kan man også spille på hvem som blir turneringens toppscorer og hvilke to lag som møtes i finalen.

Betta på norske spillselskaper fotball

Vil man heller ha kortere oddsspill kan man spille på hvem som vinner av Real Madrid og Ajax i gruppespillet eller om kampen ender uavgjort. Det kan spilles på om Lionel Messi scorer det første målet når Barcelona møter Ajax, eller det kan settes et bet på om samme spiller scorer i løpet av de første 10, 15, 20 eller 30 minuttene av Barcelonas åpningskamp i gruppespillet. Det kan spilles på om Liverpool vinner 2-0 eller 3-1 i den tredje kampen i gruppespillet. Det kan plasseres et veddemål på om det første målet i den kampen kommer etter et innkast eller på corner, frispark eller straffe. I Champions League er spillmulighetene mange på de fleste kampene, så det er bare å se hva de forskjellige bookmakerne byr på, så finner man nok et interessant spill til gode oddsbetingelser. Fra Champions League til La Liga, Seria A og Primeira Liga.