Bet på spanska La Liga hos din norske bookmaker

De fotballinteresserte har alltid hatt et ekstra øye på den spanske fotballen. Med klubber som Real Madrid og Barcelona i spissen har spanske lag alltid markert seg i europeiske cupturneringer. Når det spanske landslaget de siste årene også har hatt suksess er Spania blitt grundig plassert på fotballkartet. Mange nordmenn heier på de to rivaliserende klubbene fra den spanske og katalonske hovedstaden, men interessen for spansk fotball ble ikke noe mindre da Martin Ødegard signerte for Real Madrid for noen år siden. Det ble neppe interessen for å spille odds på Real Madrid sine kamper heller.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

La Liga siden 1929

Den spanske toppserien ble grunnlagt i 1929 og består i dag av 20 lag. Det betyr at det igjennom en sesong spilles 380 kamper. La Liga eller Primera División som er det egentlige navnet blir ofte dominert av de to rivaliserende El Casico-klubbene Barcelona og Real Madrid. Totalt har Barcelona vunnet 26 seriemesterskap, mens Real Madrid har vunnet La Liga 33 ganger. De siste årene er det Atletico Madrid som har vært den sterkeste konkurrenten til disse, og som har vunnet ligaen når de andre to ikke har gjort det. Til sammen har Atletico Madrid 10 ligamesterskap. Andre spanske klubber som markerer seg med jevne mellomrom er Sevilla, Atletico Bilbao og Valencia. For tiden er Martin Ødegaard på utlån i Real Sociedad og det gjør at interessen er blitt ekstra stor rundt den baskiske fotballklubben.

Betting på La Liga

I spansk fotball er det mye å plassere veddemål på. Ekstra populære kamper er storoppgjørene mellom Barcelona og Real Madrid. Disse går under betegnelsen El Clasico, og da er det mer enn bare fotballprestisjen som står på spill. Da ligger det også politikk i det hele. Sentralmakten i hovedstaden mot autonome katalonere. Andre kamper som også har litt ekstra rundt seg er lokaloppgjøret i hovedstaden mellom Atletico Madrid og Real Madrid. Rivaliseringen er kanskje ikke på El Clasico-nivå, men en kamp som handler om å være best i hovedstaden. Og de senere årene har Atletico hatt et godt tak på Real. 

spill på spanska la liga

Dette er eksempler på kamper som gir mange bettingmuligheter på La Liga, men det er selvsagt mange flere. Alle har sine lag de følger ekstra nøye, og da er det også lett for at man plasserer et veddemål eller to på den kampen de spiller. Før sesongen starter har man sjansen til å sette et langspill på hvem som kommer til å vinne La Liga. Om det blir Real Madrid, Barcelona eller Atletico Madrid. Det kan plasseres et veddemål på hvem som blir ligaens toppscorer. Og når sesongen blåses i gang er det kanskje hundretalls spillmuligheter på en enkeltkamp. Da kan man spille på hvem som vinner av Valencia og Sevilla når de møtes. Eller om det blir uavgjort. De samme utfallene kan man også spille på ved pause i kampen, og man kan kombinere begge to alternativene på samme langodds spill. 

Man kan spille på om Martin Ødegaard scorer det første målet i kampen mot Atletico Bilbao, eller om han scorer mål før det er gått 10, 15, 20 eller 30 minutter. Det kan også spilles på om Sergio Ramos hos Real Madrid pådrar seg gult eller rødt kort i en kamp. Det kan spilles på om han lager straffespark i lokalderbyet mot Atletico. Det kan spilles på om det første målet i kampen mellom Barcelona og Real Sociedad kommer på straffespark, frispark, corner eller etter et innkast. Mulighetene er mange om man holder på med fotballbetting på La Liga, og mye av det som det kan plasseres bet på kan spilles til både odds og liveodds.