Serie A – Prøv oddsspill på italienske fotball Serie A

I europeisk fotball har italiensk fotball en stor og stolt historie. Landet er blitt verdensmester mange ganger og de italienske storklubbene har gjennom årene forsynt seg grovt av pokaler i europacupene. Selv om det ikke er like mye penger i italiensk fotball som i spansk og engelsk, og de italienske lagene ikke tiltrekker seg utenlandske spillere i like stor grad som tidligere, yter lagene likevel god motstand når de møter andre europeiske lag. I den italienske toppdivisjonen Serie A befinner det seg mange lag med stolte tradisjoner, selv om noen har stoltere tradisjoner enn andre. 

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Italiensk toppfotball i Serie A siden 1929

Dagens organisering av italiensk toppfotball har eksistert siden 1929 da en nasjonal liga kom på plass. Før den tid spilte man i regionale grupper før det ble kåret en nasjonal mester gjennom kamper blant de regionale mesterne. Dermed har det blitt kåret en italiensk seriemester siden 1898, men det var først i 1929 at man fikk en nasjonal toppserie. Med unntak av tre sesonger i forbindelse med de to verdenskrigene på 1900-tallet er det blitt en italiensk seriemester i fotball hvert år siden 1898. Grossisten i antall seriemesterskap er Juventus eller Den gamle dame. Hele 35 ganger har serie-mestertittelen endt opp hos laget fra Torino. Deretter følger to andre storheter med 18 mesterskap hver. Det er de to rivaliserende Milano-klubbene AC Milan og Internazionale Milan. Neste lag på statistikken er Genoa med 9 ligatitler. 

De siste årene er det Juventus som har dominert i Serie A med 8 titler på rad. Lag som Inter, Roma og AC Milan gjør sitt beste for å utfordre klubben fra Torino, men i dag er det Juventus som har de største finansielle musklene og dermed tiltrekker seg stjerner som blant annet Ronaldo. Roma, Atalanta og Torino har spilt godt de siste sesongene, men de kommer neppe til å utfordre den gamle damen med det første. Nærmest kommer kanskje lag som Napoli, AC Milan og Inter.

Betting på Serie A

Mange liker å sette noen veddemål på italiensk fotball, og oddsspill på kamper i Serie A står jo ikke tilbake for annen fotball når det kommer til spenning og engasjement. Skal man sette et bet på en kamp i Serie A er det mye det kan spilles på. Det enkleste er å spille på utfallet av en kamp. Om den ender uavgjort eller med hjemme- eller borteseier. Det samme kan man spille på ved pause i en kamp. Det er også mulig å spille på begge disse tingene på et og samme oddsspill. 

spille hos norska selskaper

Er man mer opptatt av en enkelt fotballspiller så kan det spilles på om en konkret spiller scorer det første målet i kampen, om han scorer i løpet av de første 10, 15, 20 eller 30 minuttene, eller om spilleren pådrar seg rødt eller gult kort i løpet av kampen eller om han lager straffespark. På kampnivå kan det også spilles på om det første målet scores i løpet av de nevnte tidsvinduene, og om det første målet kommer på straffespark eller etter corner, innkast eller frispark. Det kan også spilles odds på om det første målet scores utenfor eller innenfor 16-meteren. Om man er synes det konkrete resultatet i mål er mer spennende enn HUB, så kan man også spille på det både ved fulltid og halvtid, eller på begge deler om man vil det. Mange av disse tingene kan det spilles både vanlig odds og liveodds på.