Test ut betting på Premier League hos din bookmaker

Blant norske oddsspillere er det vel bare norsk fotball og vinteridrett som engasjerer like mye som engelsk fotball. Mange er så engasjerte i sitt favorittlag på den andre siden av Nordsjøen at de reiser både en, to og tre ganger hver sesong for å heie på laget sitt. Årsaken til den enorme interessen for engelsk fotball har nok å gjøre med introduksjonen av Tippekampen hver lørdag fra slutten av 1960-tallet. Med kun en TV-kanal ble denne raskt en slager og interessen for engelsk fotball økte enormt. Siden den gang har interessen gått videre til nye generasjoner og stadig flere norske supporterklubber for engelske lag har sett dagens lys. Gjennom årenes løp har mange klubber forlatt det øverste nivået i det engelske ligasystemet og funnet sin plass lenger ned i divisjonene. Det gjør at det er mange nordmenn som heier på lag som ikke befinner seg i Premier League. Samtidig er det jo slik at de mest populære klubbene spiller i Premier League, og de som blir «rekruttert» til engelsk fotball finner i hovedsak et lag blant de som spiller mer eller mindre fast på øverste nivå. 

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Premier League siden 1992

Premier League ble etablert foran sesongen 1992/1993, men det hadde jo selvsagt blitt spilt ligafotball i mange tiår før den tid. Den første ligamesteren i England ble kåret i 1888/1889-sesongen, så med unntak av 10 sesonger i forbindelse med første og andre verdenskrig var det kåret en engelsk ligamester hele 93 ganger før Premier League så dagens lys. Siden den ble etablert er det kåret en ligamester 27 ganger til. 49 lag har spilt i Premier League siden starten, men det er kun Liverpool, Everton, Chelsea, Arsenal, Tottenham og Manchester United som har spilt der i alle sesonger. Det er også bare 6 lag som har klart å vinne Premier League. Nemlig Arsenal, Chelsea, Blackburn Rovers, Manchester City, Leicester City og Manchester United. Det betyr at et lag som Liverpool med sine 17 ligatitler fremdeles jakter sin første ligatittel i Premier League. 

Premier League byr på mange bettingmuligheter

Den enorme interessen for engelsk fotball gjenspeiler seg også i alle mulighetene for oddsspill. I dag er det ikke bare HUB-utfall på Tippekupongen som er alternativet. Med mange bookmakere online er spillmulighetene enorme. Det er kanskje innenfor fotball og Premier League at det er flest av dem. Det er ikke uvanlig at de fleste kampene i PL har 300 til 500 forskjellige ting det kan spilles odds på. Mange av disse kan også spilles til både odds og liveodds. Før en ligasesong starter kan de tålmodige plassere langspill på hvem som vinner Premier League samt hvem som blir toppscorer. Det kan også spilles på om konkrete managere får sparken eller ikke, og på hvor lenge en konkret manager får sitte i sjefsstolen og på hvilken manager som får fyken først.

odds og fotballbetting norge

Deretter kan man gjennom sesongen plassere veddemål på mye i de 380 kampene som spilles før sesongen er over. Det betyr spill på om en kamp ender med uavgjort, hjemme- eller borteseier ved fulltid, ved pause, eller spill på begge deler på en og samme kupong. Det kan spilles på hvem som scorer det første målet og om det kommer etter corner, frispark, innkast eller straffespark. Det kan spilles på om det kommer i løpet av de første 10, 15, 20 eller 30 minuttene. Man kan sette bet på om konkrete spillere scorer innenfor de samme tidsvinduene. Man kan spille på om det blir rødt kort eller ikke, og på hva det konkrete sluttresultatet av en kamp blir. Ikke glem at du også kan spille på selskaper med cashout-funksjon! Innenfor betting i Premier League er det nesten bare fantasien som setter begrensninger for hva det kan spilles på.