Manchester United vs Manchester City – Oddstips Premier League

Det er lenge siden vi hadde et så flott Manchester-derby å se frem til som vi har på lørdag. Manchester United vil være vertskap for regjerende mester Manchester City på Old Trafford. I det 52. Manchester-derbyet er Manchester City favoritter ifølge oddsekspertene, men det er United som er i best form. Derfor forventer vi en virkelig spennende kamp når Erling Haaland forhåpentligvis kan fortsette sin målproduksjon, som så langt har betydd 21 mål på 16 kamper i Premier League.

Dato: 14. januar 2023
Avspark: 13:30
Arena: Old Trafford (Manchester)
Dommer: S Attwell (England)

Få en oddsbonus hos LeoVegas og spill på Premier League

Manchester United er i god form

For Manchester United er det viktig å fortsette å imponere og spille så godt som de har gjort de siste månedene. Åtte strake seire er imponerende og laget har kommet seg inn blant topp 4 på tabellen. Men nå venter to virkelig tøffe kamper i Premier League da de først tar imot Manchester City hjemme og deretter drar til London for en tøff bortekamp mot Arsenal, som leder serien. Er United med i tittelkampen etter disse to rundene eller vil laget være helt ute av håp om gull?

Erling Haaland er uthvilt

I Manchester City handler alt om Erling Haaland. 21 mål på 16 kamper i Premier League er imponerende. Men i de to siste kampene har Pep Guardiola valgt å benke nordmannen for å hvile ham. Dels mot Chelsea i FA-cupen og i ukens Carabao Cup mot Southampton. I kampen mot Southampton ble Haaland byttet in i det 56. minutt, men klarte ikke å påvirke da City tapte og gikk ut av turneringen.

Haaland scorer igjen

Senest mot Manchester United scoret Haaland hat-trick og to assist i sitt første Manchester-derby noensinne da City vant 6-3. Nå tror vi han vil være i stand til å lede Manchester City til nok en seier. Derfor spiller vi Erling Haaland som målscorer til oddsen 1,72 hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Erling Haaland scorer til odds 1,72 hos LeoVegas.

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus hos LeoVegas og spill på Premier League