CS:GO – Lær deg betting på Counter Strike: Global Offensive

Med den voksende populariteten innenfor e-sports har man derfor fått et nytt og hurtig voksende segment innenfor sportsbetting. Med e-sporter på plass i oddsseksjonene til de fleste bookmakerne har man fått kapret nye oddsspillere som aldri har spilt på odds tidligere. Samtidig har man også fått folk som sjelden eller aldri har vært opptatt av e-sports til å sette bet på denne idretten. En annen effekt er at de som alltid har vært hardcore fan av e-sports også har fått en økt interesse for andre idretter, og dermed begynt å tippe på dem. For bookmakerne er dette en ønskesituasjon eller vinn-vinn situasjon på alle måter. Voksende delmarkeder innenfor sportbetting betyr igjen et mye større totalmarked for oddsspill. 

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Mange spill i e-sports og CS:GO er en av dem

I den raskt voksende idretten finnes det mange populære spill. Noen av dem har vært med i mange år uten at det populariteten har økt. Det har selvsagt å gjøre med hvilke preferanser de som utøver sporten har. Noen liker League of Legends eller StarCraft, mens andre igjen foretrekker for eksempel Dota2. Vi er alle forskjellige, som igjen fører til at vi liker forskjellige spill. Men et av spillene som har vært med en stund og som er et av de mest populære er CS:GO, eller Counter Strike: Global Offensive som er det fulle navnet. Dette er den første versjonen av spillet og kom på markedet i august 2012. Spillet er utviklet av Valve Corporation og Hidden Path Entertainment og er et nettorientert førstepersonsskytespill.


GO er spill nummer fire i Counter-Strike-serien. Hensikten er målbasert og flerspillerorientert. De som spiller er med på et av to lag. Lagene er enten de onde terroristene eller de gode counter-terroristene. Det spilles ved å fullføre et visst antall mål eller til alle på det ene laget er døde. Dersom en spiller dør må han/hun normalt vente til runden er over før man kan spille igjen. I starten av hver runde kan spillerne kjøpe våpen og utstyr. Penger får man ved fullføre mål og drepe fiender. Om man tar livet av lagkamerater mister man penger. 

Counter Strike Global Offensive odds

Betting på CS:GO

CS:GO-miljøet er stort og i stadig utvikling. Det finnes også en rekke profesjonelle lag som deltar i turneringer og konkurranser. Lagene består av 5 spillere med forskjellige roller og spillemåter, og de mest seriøse lagene har også egne managere og lagledere. Den økende interessen for e-sports har ført til mange turneringer i spillet, og dermed mange muligheter for oddsspill. Gjennom et år vil det være mange turneringer som det kan settes et bet på. Bettingselskapene på nettet tilbyr spill på turneringer som Brasil Game Cup, Blast Pro Series, ESEA Advanced EU, Lootbet League, ESEA Advanced NA, ESL ANZ Championship, ESEA Event, GameAgents League, OGA Counter PIT, Smack My Beach Cup, UCC Summer Smash og mange andre. Og under disse turneringene kan det tippes og bettes på mange forskjellige markeder.

Det kan selvsagt spilles på hvilket av de to lagene som vinner. Det kan bettes på hvilket lag som vinner kart 1, og det kan også bettes på hvilket lag som vinner kart 2 eller 3. Det kan spilles på om det blir overtid på kart 2 og 3 eller det samme på kart 1. Og det kan tippes på om det blir oddetall eller partall i antall runder på et kart. Man kan spille på om det blir over eller under 26,5 runder på et konkret kart. Det kan settes et bet med handikap på et lag på et kart. Det kan også spilles på hvor mange kart som behøves før spillet er over og mye mer.