Hearthstone – Test ut oddsspill på Hearthstone i dag

Innenfor e-sports finnes det mange populære spill, og Hearthstone: Heroes of Warcraft er ett av disse hos. Dette online kortspillet ble lansert av spillutvikleren Blizzard Entertainment første gang i april 2014. Spillet er gratis å spille på nettet, men spillerne oppfordres til å kjøpe ekstra kort og annet innhold. Spillet har vokst enormt i antall spillere og for tiden er det mer enn 100 millioner registrerte brukere. Les mer for mer informasjon og test ut oddsspill på Hearthstone i dag.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Slik spilles Hearthstone

Hearthstone er et helt unikt spill innen esport. Det er helt annerledes enn de andre spillene da det best beskrives som et videospill hvor man samler kort. Det er mange forskjellige måter å spille på. Noen bygger en kompleks samling kort mens andre bare liker en kamp hvor intellektet avgjør hvem som vinner. Hearthstone er et turn-basert spill mellom to spillere som benytter samlinger med 30 kort. Målet med spillet er å drepe helten til motstanderen. Hver helt har 30 poengliv og ender det på 0 taper spilleren. 

Spilleren som starter benytter tre kort og kan på dette stadiet i spillet velge en re-roll om man ikke er fornøyd med hånden. Neste steg handler om å velge et kort som resulterer i en såkalt mana crystal. Mana Crystals er basisen i økonomisystemet i Hearthstone. En spiller får en for hver runde og kan bruke dem på kort som behøver en gitt sum av mana-crystaller for å kunne bli spilt. Kortene har forskjellige egenskaper som liv, skade og mana cost. Det første er hvor mange skadepoeng kortet tåler, det andre hvor mange skadepoeng det kan ta og det tredje avgjør hvor mye som behøves for å bruke kortet.

Skal du slå motstanderen din må du ødelegge forsvarslinjen hans gjennom monstre og angripe helt til motstanderen har 0 liv igjen. Hearthstone er virkelig et komplisert spill hvor en god kortsamling er viktig for å mestre spillet. Dette er et spill hvor nye strategier, utforskning av styrkene og svakhetene dine samt kunnskap er en stor fordel.

Hearthstone - Test ut oddsspill på Hearthstone i dag

Betting på Hearthstone

For norske oddsspillere som vil spille på norske Hearthstone-utøvere er det flott at spillet har fått plass i den største konkurranseserien i Norge, Telia-ligaen. En av de store internasjonale turneringene er HCT Summer Championship, og for den som gjerne vil plassere noen bet på Hearthstone er dette en blant mange som gir muligheter for det. 

Ønsker du å ligge i forkant og ha en fordel når du skal spille odds på Hearthstone, er det utrolig viktig at du virkelig forstår strategiene i spillet. Har du tilegnet deg denne kunnskapen forstår du spillerne og tankegangen deres bedre. Dette er ikke minst viktig i live betting på nettet hvor du må ta beslutninger minutt for minutt. 

Når du skal spille odds på Hearthstone er det flere markeder å gjøre det på. Hovedmarkedet er å spille på hvem som vinner en kamp av to spillere. Et annet marked er å spille på hvem som vinner en turnering. Dette er da et langspill hvor veddemålet blir plassert før den konkrete turneringen starter. Du er nødt til å vente til etter finalen før du får en eventuell gevinst.

Et tredje alternativ er å sette et bet på om en konkret spiller kommer til finalen. Det er ikke det samme som om vedkommende spiller vinner hele turneringen, og dermed har du også større sjanse for å lykkes med dette oddsspillet.