Starcraft 2 – Prøv ut tipping på oddsen på Starcraft 2

Når det gjelder RTS eller sanntidsstrategi har Starcraft alltid vært nummer én. Det første spillet ble utgitt på slutten av 90-tallet, og med utvidelsen av Starcraft: Brood War sementerte spillserien fra Blizzard Entertainment seg som nummer enn innenfor strategi. Dette ble også den første virkelige globale e-sport-hypen på internett. I 2010 ble spillets offisielle oppfølger StarCraft 2: Wings of Liberty utgitt. Spillet ble umiddelbart utrolig populært og er i dag uten tvil det mest populære strategispillet.

Profesjonell Starcraft ble redusert med utvidelsene i 2013 og 2015, og spillene har mistet noe av sin popularitet da MOBA, FPS og Battle Royale-spill overtar en stor del av markedet. Likevel er StarCraft 2 og Starcraft: Brood War populære innen e-sport og oddsspill.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

StarCraft 2 i praksis

Spillet handler om de tre rasene Protoss, Terran og Zerg. Utviklerne mener StarCraft 2 er designet for å være det ultimate konkurrerende sanntidsspillet og det fokuserer på flerspiller-aspektet. Spillet er ikke lineært, men selv om hvert spill varierer forblir sluttresultatet konsistent og holder historien lineær. I basisspillet er det 29 spillbare oppdrag. 26 av dem kan gjennomspilles i ett, mens de tre siste er valgrelaterte alternativer. Enkeltspilleroppdragene kan tilpasses, og mellom oppdragene kan spillerne velge enheter, bygninger og oppgraderinger som ikke er tilgjengelige i flerspilleroppdragene. Enheter i StarCraft 2 har nye evner sammenlignet med originalen som oppmuntrer til mer komplekst samspill med spillmiljøet. 

I StarCraft på elitenivå møtes to spillere mot hverandre på et kart. Kartene erstattes med jevne mellomrom. Det er utrolig mange taktikker for å vinne, og talentfulle spillere kommer med nye og overraskende metoder for å overraske og lure motstanderen. Å rushe en spiller betyr at du i utgangspunktet ignorerer den langsiktige økonomien og sluttspillet, men i stedet prøver å overraske og ødelegge motstanderens base så raskt som mulig. Faren er selvsagt at du taper hele kampen hvis motstanderen speider godt og oppdager dette i tide. StarCraft er kjent for å kreve utrolig simultankapasitet og strategi. I tillegg kreves det utrolig raske reflekser og evnen til å analysere motstanderens trekk og handle deretter. StarCraft-proffene sammenlignes derfor veldig ofte med profesjonelle sjakkspillere. Det er allment akseptert at det kreves en veldig høy IQ for å lykkes i spillet.

Betting på StarCraft 2

At Starcraft er så avansert på høyt nivå, gjør det til et veldig spennende spill å vedde på. Vi anbefaler absolutt de som er nysgjerrige på oddsspill å gi StarCraft en sjanse. Spillet er ikke lenger med i Telia-ligaen så konkurranser det kan spilles på i Norge er i regi av StarCraft-miljøet. Internasjonalt er det fremdeles mange konkurranser. Det konkurreres mest i StarCraft 2, men også i StarCraft: Brood War. Dermed finner man begge hos de forskjellige bookmakerne på nettet. Oddsspill på Brood War kan blant annet gjøres under Korea StarCraft League. Det innebærer betting på hvilket lag som vinner første, andre, tredje, fjerde og femte runde/spill samt hvem som vinner hele kampen. Du kan selvfølgelig satse på StarCraft med en oddsbonus fra spillselskapet ditt.

Selv om du ikke spiller StarCraft får du lett en forståelse av hva som skjer på skjermen samt hvor kompliserte manøvrer spillerne utfører. Siden en kamp ikke kan ende uavgjort er det vanlig å spille på hvem som vinner. Du kan også satse med et handikap hvis det forventes at en spiller har et overtak. I tillegg til dette kan du spille på hvem som vinner et spesielt kart, korrekt antall poeng og mye mer. 

Starcraft odds och betting

Til sist

I Starcraft spilles det som oftest best av 3 eller 5 kamper. Dette gjør det perfekt for live betting. Cashout-funksjonen er også interessant. Siden StarCraft er utrolig populært innenfor e-sport og det arrangeres veldig mange store turneringer, blir det veldig enkelt og morsomt å spille odds. I likhet med de fleste e-sporter kan du også følge alt fra store turneringer og mindre konkurranser til spillernes hverdagstrening helt gratis på live streaming plattformer som Twitch.