Sporting vs Rosenborg – Europa League Oddstips

Etter to strake tap er Rosenborg i stort behov for poeng hvis jakten til 16-delsfinalen ikke skal vare over. For norsk fotball ville avansement for Trondheims-klubben vært bra, men 1-5 i de to første kampene er ingenting å juble for og gjør forventningene ganske lave. Nå venter tøff motstand når laget reiser til Lisboa for et møte med Sporting. Les vår analyse av kampen med oddstips.

Få en velkomstbonus på 3000 kroner fra LeoVegas i dag

Hjemmelaget Sporting

Sporting er langt fra toppformen, men har for øyeblikket den andre sluttspillplassen i gruppe D. I den nasjonale ligaen ligger laget på sjette plass, noe som ikke er det klubben leter etter. Selv om klubben havnet etter Benfica og Porto de siste årene, er ikke sesonginnledningen det den regjerende cupmesteren håpet på. I 12 kamper 19/20-sesongen har det vært fire seire, to uavgjorte og seks tap. En tapsprosent på 50% er åpenbart ikke en klubb som Sporting fornøyd med. I helgens kamp mot Alverca var det igjen et tap, men en seier mot Rosenborg ville få situasjonen til å se bra ut for fortsettelsen av Europa League.

Bortelaget Rosenborg

Vårt eneste europeiske lag denne sesongen har ikke startet på noen overbevisende måte. I premieren mot LASK Linz falt Rosenborg 0-1 og da laget fikk PSV hjemme, ble det stort tap med 1-4. Dette betyr at Rosenborg nå må vinne hvis sjansen for sluttspill skal vare der før andre halvdel av gruppespillet. Imidlertid blir det veldig tøft! Delvis fordi Rosenborg har fire kamper uten seier og er i dårlig form, men også fordi Sporting borte er en veldig tøff kamp.

Slik tenker vi

Dessverre tror vi ikke at vårt norske håp kan vinne mot Sporting og det ser derfor ikke ut til å være en norsk representant etter årsskiftet i Europa League. Vi spiller Sporting som vinneren av 1,50 oddsen på LeoVegas.

Vårt oddstips: Sporting vinner Rosenborg til odds 1,50 på LeoVegas

Team Bettingspesiliasten