Southampton vs Leicester – Premier League oddstips


Rett etter tacon blitt spist fredag ​​kveld, venter en spennende kamp i Premier League mellom Southampton og Leicester. Det er to klubber som beveger seg i forskjellige deler av tabellen der bare målforskjell forhindrer Southampton fra nedrykk akkurat nå. For Leicester ser det mye lysere ut ettersom laget for øyeblikket ligger tredje på tabellen og dermed er direkte kvalifisert til Champions League. 21:00 starter kampen på St. Mary’s Stadium i Southampton.

Få en velkomstbonus på 500 kroner fra Mobilebet

Hjemmelaget Southampton

Southampton har ikke hatt noen nydelig start på Premier League-sesongen 2019/20. Bare to seire i de ni innledende rundene gjør at klubben foreløpig bare har en målforskjell som holder laget igjen i ligaen når en fjerdedel av serien spilles. Southampton har en poeng på de tre siste kampene og har hatt det spesielt vanskelig mot lag i øvre halvdel. Nå mangler Djenepo og Soares, noe som gjør det til en tøff kamp for hjemmelaget som har stort behov for poeng. Kanskje må di stole på Danny Ings igjen som scoret fire av lagets ni mål så langt i Premier League.

Bortelaget Leicester

Den sensasjonelle vinneren fra 2015 har startet sesongen strålende. 17 poeng på ni kamper betyr at laget ligger på tredjeplass med to poeng opp til Manchester City som ligger på andreplass. Selv om det ikke vil være en overraskelse av det gylne året, er det gøy å se Leicester oppe i toppnivået igjen, og hvis laget kunne passere et direkte sted til Champions League, ville det være en imponerende prestasjon. Jamie Vardy er den som imponerte mest og beviste sitt gamle jeg igjen. Det har blitt seks mål for den engelske spissen så langt.

Slik tenker vi

Leicester er i mye bedre form enn konkurrenten, og det er vanskelig å ikke holde laget som favoritt til denne kampen. Southampton har bare scoret 9 mål på 9 kamper, og vi tror di blir tøffe med målscoreren også denne kampen. Under 1,5 mål for hjemmelaget gir oddsen 1,44 på Mobilebet.

Vårt oddstips: Southampton under 1,5 mål til 1,44 på Mobilebet

Team Bettingspesialisten