Alaves vs Atletico Madrid – La Liga oddstips

Atletico Madrid har droppet serieledelsen sin etter tre strake uavgjort kamper og har derfor også åkt ned til femteplassen i tabellen. Derfor er det viktig at Diego Simeone og spillerne hans tar tre poeng borte mot Alaves, som etter den siste seieren mot Celta Vigo har forlatt det verste bunnskrotet og klatret til sikker grunn. Bortelaget er helt klare favoritter og burde kunne reise tilbake til hovedstaden med alle tre poeng.

Få velkomstbonus på ComeOn for 500 kr

Hjemmelaget Alaves

Alaves sesonginnledning har vært opp og ned som en fjelltur på Lofoten. Sesongen startet bra med seier og tre kamper uten tap. Da gikk laget på tre strake tap uten å score mål før de kom tilbake på slutten med to seire i de tre siste kampene. Det gjør Alaves i forkant av kampen mot Atletico er på posisjon 14 i La Liga. For å ordne poeng mot Atletico Madrid, må Perez og Joselu fortsette å score.

Bortelag Atletico Madrid

Atletico Madrid startet sesongen strålende, men tre strake uavgjorte kamper har gjort at Simeones gutter har gått ned i tabellen. Akkurat nå er stoppet i femte etasje, men laget fra hovedstaden må begynne å vinne igjen hvis det skal bli en morsom sesong. Framfor alt har målskyting vært et problem de siste kampene. Etter ni runder som er spilt, er lagets beste målscorer Diego Costa og Joao Felix på to mål hver.

Slik tenker vi

Atletico Madrid trenger tre poeng og har hatt det enkelt mot Alaves de siste årene. Atletico har vunnet fire strake interne møter og har ikke la bollen forbi i fem kamper mot Alaves. Derfor tror vi igjen på seier for Atletico Madrid og spiller 2 til oddset 1,77 på ComeOn.

Vårt oddstips: Atletico Madrid vinner borte mot Alaves til 1,77 i odds på ComeOn

Team Bettingspesialisten