Liverpool vs Manchester City – Premier League Oddstips

Det er klart for toppoppgjør i Premier League når Manchester City gjester Anfield i kamp mot Liverpool. City har allerede to tap denne sesongen og tåler neppe et tap mot gullrivalen om de skal ha en realistisk sjanse til å forsvare tittelen. Pep Guardiolas menn vil for første gang denne sesongen møte et lag som setter dem under press og utfordrer dem der de er svakest på grunn av skadesituasjonen. Gjestene er knepne favoritter hos bookmakerne, men selv om City tidvis er effektive foran mål, så møter de også et av Europas beste forsvar i Liverpool. Skadene svekker City både offensivt og i forsvar og derfor blir det nok vertene som kan juble over tre nye poeng.

Betsafe byr på et risikofritt spill verdt 1000 kr

Hjemmelaget Liverpool

Jürgen Klopps menn har hatt en god sesongstart og står med 31 poeng etter 11 kamper. De er dermed ubeseiret i ligaen de siste 28 kampene. Med Alisson på plass i mål igjen blir det defensive enda bedre, selv om Adrian gjorde en flott figur som vikar. Liverpools utfordring mot City blir forsvarsspillet som foreløpig ikke holder forrige sesongs nivå. Fikses det blir det utfordrende for City, samtidig som de tre på topp garantert gir Citys skadeskutte forsvar nok å gjøre. 

Bortelaget Manchester City

To tap har gitt Manchester City poengnød i sesongstarten. Med 25 poeng er de 6 poeng bak ledende Liverpool. I tillegg har den ene skaden etter den andre svekket dem i forvar, uten at de hittil er blitt straffet så mye for det i Premier League. Med Leroy Mane, Laporte, Rodri og Zintsjenko langtidsskadet har Pep fått utfordringer med å etablere et forsvar som fungerer. I siste kamp ble kapteinen David Silva skadet og er svært usikker til toppkampen. Citys håp ligger i at de scorer mye mål, men de får neppe det samme rommet mot Liverpool som de ofte får i de andre kampene. Ukens kampprogram i Champions League taler heller ikke til gjestenes fordel, selv om bookmakerne skadesituasjonen til tross har litt mer tro på gjestene enn vertene. .

Slik tenker vi

Manchester City behøver tre poeng for å ikke havne etter i gullstriden. Samtidig gjør skadesituasjonen at laget langt fra får det enkelt på Anfield. Laget står overfor den vanskeligste kampen hittil i Premier League og får det tøft med å ta alle poengene. Vi tror at skadesituasjonen og ukens kamper i Champions League avgjør det hele til Liverpools fordel. Hjemmelaget får en hviledag mer etter sin hjemmekamp, mens gjestende City i tillegg til en dag mindre til restitusjon, også må reise til Italia for å spille CL-kampen. Oppgjørene i PL er alltid tette og underholdende, men denne gangen tror vi på hjemmeseier til Liverpool og spiller 1 til odds på 2,75 hos Betsafe.

Vårt oddstips: Liverpool vinner på Anfield mot Manchester City til 2,75 i odds hos Betsafe

Team Bettingspesialisten