Romania vs Sverige – EURO 2020 oddstips

Kvalifiseringen til neste års fotball-EM går nå inn i den avgjørende fasen. Kun to kamper gjenstår før det er klart hvilke lag som klarer å kvalifisere seg til EURO 2020. I gruppe F leder Spania med fem poeng og er så godt som klare før hjemmemøtet mot Malta. Kampen om den viktige andreplassen som betyr kvalifisering er jevnere. Sverige ligger på andreplass i gruppen ett poeng foran Romania. Disse to lagene møtes nå til kamp i Romania og nettopp det at Sverige har skjebnen i sin hånd samtidig som Romania må slå Sverige, taler til svenskenes fordel.

NordicBet gir deg 3 gratisspill verdt 1000 kr

Hjemmelaget Romania

Etter åtte kamper står Romania med fire seire, to uavgjort og to tap med 14 poeng og 9 plussmål. Romania har scoret bra med mål og de mest målfarlige er Claudio Keserü med 6 mål og George Puskas med 5 scoringer. Keserü scoret forøvrig da Sverige slo Romania 2-1 hjemme i mars. Disse to vil nok gjerne bidra til at Romania vinner og scorer to mål mer enn Sverige, slik at de går foran på individuelt oppgjør om alt annet skulle være likt etter den siste kvalifiseringskampen.

Bortelaget Sverige

Med 15 poeng og 9 plussmål etter 4 seire, 3 uavgjort og 2 tap, har Sverige skjebnen i sin hule hånd når EM-kvalifiseringen går inn i den avgjørende fasen. Sist lagene møttes sørget Robin Quaison og Viktor Claesson for svensk seier. Disse to har scoret henholdsvis 4 og 3 mål i denne kvalifiseringen. 3 mål har også Aleksander Isak scoret. Dette er folk Romania må se opp for, men hos Sverige er det mange som kan score mål og nettopp det kan avgjøre denne kampen. 

Slik tenker vi

Sverige møter Færøyene hjemme i neste kamp mens Romania møter Spania borte. Dette gjør at Romania må vinne denne kampen. Sverige lever godt med uavgjort og dette frister til 3,35 i odds, men nettopp det at Romania må fremover for å score taler til Sveriges store fordel med mange målscorere på laget. Dette avgjør Sverige før den siste kampen og derfor spiller vi 2 til 2,45 i odds hos NordicBet.

Vårt oddstips: Sverige vinner bortekampen mot Romania til 2,45 i odds hos NordicBet

Team Bettingspesialisten