Juventus vs Atletico Madrid – Champions League oddstips

Champions League går inn i de to siste avgjørende rundene. I Torino tar Juventus imot Atletico Madrid til toppoppgjør i gruppe D. Juventus er klare for avansement til utslagsrundene, men vil sikkert sikre seg gruppeseieren med tanke på antatt svakere motstand i 16-delsfinalen. Det taler til Den gamle dames fordel i denne kampen.

Hent velkomstbonusen på 500% opptil 500 kr hos NorgesSpill

Hjemmelaget Juventus

Med 10 poeng er Juventus allerede klare for 16-delsfinalen. Gjestende Atletico er gruppetoer tre poeng bak. Dermed sikrer Juventus gruppeseieren med minst uavgjort. Seier i gruppen er viktig fordi det antageligvis betyr svakere motstander i den første kampen i utslagsrundene. Juventus er ubeseirede og leder Serie A ett poeng foran Inter. Siste seriekamp endte 1-0 over AC Milan etter scoring av yndlingen Paulo Dybala. Med andre målscorere som Gonzalo Higuain og Cristiano Ronaldo på laget skal det godt gjøres at Maurizio Sarris lag ikke vinner oppgjøret.  

Bortelaget Atletico Madrid

Med syv poeng og andreplass vil Atletico gjerne ha med seg minst ett poeng fra denne kampen. Likevel er det slik at de selv styrer avansement med seier hjemme over Lokomotiv Moskva i den siste gruppespillkampen. Atletico ligger på tredjeplass i La Liga ett poeng bak Barcelona og Real Madrid. De vant den siste seriekampen mot Espanyol 3-1 og kommer til Torino med god selvtillit. Spillere som Alvaro Morata, Diego Costa og Koke er klare til å gjøre sitt for at Diego Simones lag ikke gir vertene noe gratis.

Slik tenker vi

Atletico vil ha med seg minst ett poeng og aller helst alle poengene fra denne kampen. Da behøver de ikke å tenke på den siste gruppespillkampen uansett. Forrige oppgjør endte 2-2 og Juventus klarer seg med uavgjort også nå. Dermed kan vertene ha en defensiv strategi og slå kontra på de angripende gjestene. Nettopp dette avgjør kampen slik at Juventus sikrer gruppeseieren før den siste runden. Derfor spiller vi 1 til 2,15 i odds hos NorgesSpill.

Vårt oddstips: Juventus vinner hjemmekampen i CL mot Atletico Madrid til 2,15 i odds hos NorgesSpill

Team Bettingspesialisten