Liverpool vs Napoli – Champions League oddstips

Det er klart for gruppefinale når Liverpool tar imot Napoli på Anfield i den neste siste runden i gruppespillet i Champions League. Liverpool topper gruppen ett poeng foran Napoli. Seier i denne kampen betyr avansement for vinneren. Liverpool er i førersetet i gruppe D og det taler til deres fordel i denne kampen. 

Hent velkomstbonus opptil 2000 kr hos Betsson

Hjemmelaget Liverpool

Forrige oppgjør endte med 2-0-seier til Napoli og Liverpool er mer enn klare for å rette på det. Med tre strake seire i CL jakter de sin fjerde for å vinne gruppe D. Seier i gruppen betyr antatt svakere motstand i 16-delsfinalen. I Premier League er de ubeseiret denne sesongen, og leder nå med 8 poeng etter 3-1-seier i «seriefinalen» mot Manchester City i siste serierunde. Mye klaffer for Jürgen Klopps menn for tiden, og på Anfield er et sterkt lag i alle ledd klare for å vinne CL-gruppen foran hjemmefansen. 

Bortelaget Napoli

Etter en skuffende start i Serie A ser det ut til at Champions League er det Napoli må satse på denne sesongen. Etter 0-0 hjemme mot Genoa i siste serierunde ligger Carlo Ancelottis menn på en syvendeplass. Med 19 poeng er Napoli hele 13 poeng bak serieleder Juventus. I likhet med Liverpool må heller ikke Napoli vinne denne kampen for å gå videre, siden de kan avgjøre det hele hjemme mot Genk i den siste kampen. Likevel er nok spillere som Dries Martens, Lorenzo Insigne og superinnbytter Fernando Llorente lystne på så mange poeng som mulig på Anfield.

Slik tenker vi

Laget som vinner kampen vinner gruppe D. Liverpool vil garantert gå for seier og med hjemmefansen i ryggen er det en formidabel oppgave som venter Napoli. Gjestene vil sikkert ha med så mange poeng som mulig fra denne kampen. Mot Liverpool betyr det at de må angripe ellers blir de bare løpende etter ballen i nitti minutter. Samtidig er det dette som åpner opp for at Liverpool kan spille slik de er best. Begge lagenes ønske om så mange poeng som mulig i denne kampen er det som avgjør til vertenes fordel. Derfor spiller vi 1 til 1,60 i odds hos Betsson.

Vårt oddstips: Liverpool vinner på Anfield i CL mot Napoli til 1,60 i odds hos Betsson

Team Bettingspesialisten