Sjekk ut Mobilebets adventskalender

Sjekk ut Mobilebets julekalender

Julen nærmer seg med stormskritt. Vi er kommet inn i venteperioden hvor sentrene og gatene er fylt med julelys og nisser. Advent, som det heter, handler om å forberede seg til jul. Da man var liten hadde mange adventskalender som enten hadde en liten sjokolade gjemt bak en luke, eller en egen laget kalender av foreldre. Selv om vi er voksne mennesker kan det alltid være kjekt å få noe ekstra. Og dette er uansett om det er en gang i blant eller om det er hver dag. Mobilebets adventskalender er her, sjekk den ut!

Så hvorfor ikke vente og forberede seg sammen med Mobilebet? Det er nemlig ingen grunn til å legge sporten og tippingen på hyllen når man har mulighet til å delta i Mobilebet sin julekalender. Adventskalenderen varer fra 29. november og helt til 1. januar. Den inneholder også mye spennende som du kan kose deg ekstra med.

I adventskalenderen kan man finne en rekke gevinster som risikofrie spill, gratis spill, gratis spinn som kan brukes på casinoet deres og mye mer. Sjekk ut Mobilebets adventskalender!

Klikk her for å komme til Mobilebet sin adventskalender.

18+ | Spill ansvarlig | blakors.no |Vilkår og betingelser gjelder

Les adventkalenderens vilkår!

Husk å lese vilkårene og betingelsene. Her finner man nemlig ulike regler på når de ulike godsakene skal bli brukt, når de kan hentes osv. Dersom du ikke følger reglene kan det være at du ikke kvalifiserer deg til å få bonus, mister den etc. Det er også mulig at man for eksempel må gjøre innskudd for å kunne kvalifisere seg, eller at alle innskuddsmetoder ikke fungerer. Kalenderen gjelder også kun for noen spesifikke land. Men Norge er så heldig å få være med!