Start vs Lillestrøm – Kvalik Eliteserien oddstips

Onsdags kveld er det kamp nummer 2 av 2 i kvalik for Eliteserien mellom Lillestrøm og Start. Begge Eliteserielagene har overlevd kvalifiseringsrundene de siste seks årene når de har spilt på hjemmebane. Vi har troen på at LSK klarer å gjøre jobben i dag og dermed spiller under neste sesongs Eliterserie. Kampen starter klokken 19.00 og spilles på Årsåsen.

Bli medlem hos Betsafe i dag ved å klikke her!

Hjemmelaget Lillestrøm

Dette er en svært viktig kamp for begge lagene. LSK har vært det laget som har vært lengst i øverste dimensjon sammenhengende. De har nemlig ikke rykket ned siden året 1966 og har de siste 45 årene spilt på topp. De har normalt sett klart å redde seg inn på tampen av kvalifiseringsrundene, men i år nådde de ikke opp. Den første kampen kanarifuglene spilte mot Kristiansand endte med tap 1-2. Og etter tapet mot laget fra Sørlandet er de nødt til å vinne 1-0 på hjemmebane eller ha en to måls margin for å kunne spille i Eliteserien i neste sesong.

Bortelaget Start

De siste årene har Start investert mye penger, men har klart å rykke ned til OBOS før sesongen. Det var to plasser som ga direkte opprykk, men de klarte ikke å ta en av dem. De har ikke vært særlig imponerende på bortebane nå i høst. Vi tror derfor at de er nødt å gjøre seg fornøyd med en ny sesong i OBOS.

Vi tror dette

Vi tror at med fansene til kanarifuglenen i ryggen kommer LSK til å ta plassen i Eliteserien neste år. Start har ikke gjort en særlig god jobb på bortebane denne høsten. Derfor tipper vi at LSK vinner på hjemmebane og tipper på en 2.4 i odds hos Betsafe!

Vår oddstips: Vi tipper at Lillestrøm vinner mot Start på Åråsen med 2.4 i odds hos Betsafe.

Team Bettingspesialisten