NordicBet – Tipp og se sport samtidig på ett sted

Når man tipper går man gjerne til butikken for å levere inn kupongen, inn i appen for å spille der eller annet. Deretter går man hjem i stuen, ut på en bar eller lignende for å se kampen. Men hva om du kunne se på sport hos et bettingselskap og samtidig ha sjansen til å tippe direkte?

NordicBet gir deg som er en stor fan av sport til å kunne se på sport og samtidig tippe. Det vil si at du trenger ikke se på sport og bette på oddsen separat. Hele denne sesongen har du nemlig tilgang til all sport og all tipping på et samlet sted. Ikke bare har du en vanlig oversikt over kamper du kan tippe på, men du har også en oversikt over når kampene vises. Funksjonen hvor du kan gjøre dette heter Livestream.

Klikk her for å komme til NordicBet

18+ | Spill ansvarlig | blakors.no | Vilkår og betingelser gjelder

Du har ikke bare oddsen i lommen

NordicBet viser mange forskjellige sporter som for eksempel fotball, håndball, volleyball, basketball og mye mer. Så ikke bare har du oddsen og tippingen i lommen. Du kan også se din favorittsport samtidig som du tipper, når som helst. Rekker du ikke kampen fordi du sitter fast i køen på bussen? Ikke vær redd. NordicBet gjør det helt mulig for deg. Alt du trenger å gjøre for å komme i gang er å registrere deg (om du ikke allerede har gjort det), logge inn og gå til livebet seksjonene. Finn kampen du ønsker å se og deretter klikk på tv-knappen. Og du er i gang! Her kan du også tippe på live odds dersom du ønsker det.

Team BettingSpesialisten