Hoffenheim vs Augsburg – Bundesligaen oddstips

Hoffenheim vs Augsburg – Bundesligaen oddstips

Det er fredag og klart for 15 omgang i Bundesligaen hvor Hoffenheim spiller på hjemmebane PreZero Arena mot Augsburg. Dette er et møte med blandede følelser mot hva som kan skje fremover, men vi ser på hjemmelaget som hakket sterkere. Kampen starter klokken 20.30 i kveld.

Besøk MobileBet her

Hjemmelaget TSG Hoffenheim

Hoffenheim sliter for øyeblikket og har hatt vanskeligheter med å finne tilbake formen de hadde for en liten tid siden. Når de nå venter besøk fra Augsburg ser det ut som ting kan snu og gå mot lysere tider. De har en bra historikk mot motstanderen, også på hjemmebane. Hoffenheim har vunnet tre kamper mot Augsburg og har ikke tapt mot dem på hjemme under lagets elleve siste møter.

Bortelaget FC Augsburg

Augsburg drar til PreZero Arena med fem kamper uten tap under beltet, hvor fire av dem er seiere. Derfor burde de møte Hoffenheim med litt selvtillit. Augsburg er i bra form, men vi tror likevel at det blir en tøff kamp etter tidligere møter mot hjemmelaget. Åtte mot tolv i tabellen, og det bare et fire poengs skille. Dersom Augsburg vinner kjemper de videre i den øverste halvdelen.

Dette tror vi

Vi tror imidlertid at hjemmelaget kommer til å kjempe seg til seier. Og siden Hoffenheim ikke har tapt de siste elleve kampene mot Augsburg hjemme, er det fullt mulig at de fortsetter denne trenden. Hoffenheim trenger å bryte den negative trenden, og her har de virkelig sjansen. Vi tipper derfor at begge lag kommer til å score, men at Hoffenheim stikker av med seieren med en odds på totalt 3.41 hos MobileBet. Men husk at du har også mulighet å livebette på kampen!

Vårt oddstips: Vi tror at begge lag klarer å skyte ballen i mål, men at Hoffenheim vinner på hjemmebane mot Augsburg i kveld med en odds på 3.41 hos MobileBet i dag.

Team BettingSpesialisten