Aston Villa vs Liverpool – EFL Cup oddstips

Aston Villa vs Liverpool – EFL Cup oddstips

Klokken 20.45 i kveld er det kvartfinale i engelsk ligacup. Til tross for at Liverpool skal spille VM for klubblag i Qatar i morgen, skal de da altså spille denne kampen mot Aston Villa. Klopp har vært tydelig om hva han syntes om situasjonen. Og det er at den nemlig ikke er akseptabel i det hele tatt. Men det er slik det er. Dermed er det Liverpools reserver som møter et sterkere Aston Villa i EFL cupen i kveld. Kommer de til å gjøre det umulige?

Hent din velkomstbonus hos NorgesSpill i dag

Hjemmelaget Aston Villa

Aston Villa presterte i helgen med en skuffende kamp hvor de da tapte 0-2 mot Sheffield United. Førsteomgangen var jevn, men ikke en sterk omgang. Og etter pause stilte United best og dermed fikk en fortjent seier. Dette var da Aston Villas tredje tap på rad. Aston Villa har under hele ligaspillet klar å sleppe inn hele 30 mål.

Bortelaget Liverpool

Liverpool har sendt sine beste og sterkeste spillere til Qatar. I tillegg har de beste ungguttene på laget også dratt dit. Dette betyr at spillerne som nå reiser til Villa Park er enda svakere enn de som spilte mot Arsenal forrige uke. Arsenal – Liverpool kampen endte med 5-5, noe som virkelig er en bra presentasjon av reservene.

Dette tror vi

Dette er en sjanse for Aston Villa til å gjøre en god kamp. Og til tross for at mange av de beste spillerne på hjemmelaget kommer til å hvile, vil de nok likevel stille med en del A-spillere. Liverpool stiller på bortebane med reservespillere siden de beste spillerne, også de beste unge er dratt til Qatar. Vi tipper derfor at Aston Villa kommer til å score i begge omganger mot Liverpool i kveld.

Vårt oddstips: Aston Villa scorer i begge omganger mot Liverpool på Villa Park i kveld med en totalt odds på 1.74 hos NorgesSpill

Team BettingsSpesialisten